Στην Ελλάδα της κρίσης και της αλληλεγγύης, ορισμένοι λειτουργούν με όρους…ευημερίας, που παραπέμπουν σε άλλες εποχές. Η καταγγελία ενός ζωόφιλου, για τη στάση κτηνιάτρου από το Ηράκλειο ανοίγει ένα κύκλο συζήτησης και έρευνας για το τρόπο που λειτουργούν οι συγκεκριμένοι ως επιστήμονες και επαγγελματίας που ασκούν όμως ένα λειτούργημα. 
Η ευαισθησία ανθρώπων να σώσουν αθώες ζωές τετράποδων, τους κάνει ευάλωτους στον τρόπο αντιμετώπισης του κάθε κτηνίατρου που πρέπει να πληρωθεί ως…γιατρός, όταν όμως χαθεί ο ασθενής (το ζώο στην προκειμένη περίπτωση) δεν αντιμετωπίζει τις ίδιες ευθύνες. 
Απόγευμα Κυριακής, μια αδέσποτη γάτα, άρρωστη και ταλαιπωρημένη παλεύει να επιβιώσει σε μια αυλή σπιτιού στον Άγιο Ιωάννη Ηρακλείου. Ευαισθητοποιημένος ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, συνταξιούχους, την περιθάλπτει στο υπόγειο και προσπαθεί να βρει λύση. Εντοπίζει μετά από προσπάθεια τον κτηνίατρο που εφημερεύει.
\’\’Βρήκα τον κτηνίατρο Γ.Χ., λόγω της κατάστασης της γάτας ήταν αδύνατο να πάμε εκεί. Καλέσαμε τον κ. Γ.Χ. και ήρθε σπίτι. Με έκπληξη αφού έκανε μια ένεση στο ζώο, ούτε διάγνωση ούτε κάποια εξέταση, τον ακούσαμε να μας ζητά 40 ευρώ(!!!). Του τα δώσαμε και αποχώρησε. Στην αγωνία μας να σώσουμε το ζωάκι, δεν καταλάβαμε ότι δεν πήραμε ποτέ απόδειξη\’\’. Αυτό τονίζει στο flashnews.gr συγγενής του συνταξιούχου η οποία ήταν παρούσα στο περιστατικό. 
Επικοινωνήσαμε με τον κτηνίατρο, ο οποίος τόνισε ότι τα χρήματα που πήρε ήταν εκείνα που έπρεπε να λάβει για τις υπηρεσίες που παρείχε. Όσο για την απόδειξη; Την έκοψε μετά την επίσκεψη και φυσικά μετά την είσπραξη των χρημάτων από τους πελάτες- ζωόφιλους, οι οποίοι μπορούν ΑΝ θέλουν να την πάρουν περνώντας από το Ιατρείο του. 

Αθάνατη Ελλάδα! 

flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook