Παρά τον βροχερό καιρό η προγραμματισμένη για το πρωί της Παρασκευής εκδήλωση για τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου στην έδρα της 5ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «V Μεραρχία Κρητών» στον Βλητέ Χανίων, πραγματοποιήθηκε κανονικά έστω και στον εσωτερικό χώρο του διοικητηρίου της μονάδας.

Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση φέτος δεν πραγματοποιήθηκε ανήμερα της εορτής του Αγίου καθώς συνέπεσε με την Δευτέρα του Πάσχα.

Παρουσία της Διοίκησης της V Μεραρχίας Κρητών και εκπροσώπων από τις μονάδες των ενόπλων δυνάμεων, των σωμάτων ασφαλείας, βουλευτών και εκπροσώπων αρχών και φορέων τελέστηκε δοξολογία.

Αμέσως μετά ακολούθησε η ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής για την εορτή του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Γεώργιου Κωστίδη.

Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο Πεσόντων από τον Ταξίαρχο Νικόλαο Κωστάκη, Διοικητή της 5ης Α/Μ Ταξιαρχίας «V Μεραρχία Κρητών» , τήρηση ενός λεπτού σιγής, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι απέδωσαν τον Εθνικό Ύμνο και στην συνέχεια επισκέφθηκαν την έκθεση οπλισμού μονάδων.

Ναπολέων Σαραντίδης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook