Διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον υπουργό Δικαιοσύνης, συμπληρωματική αναφορά των οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη με επισυναπτόμενα έγγραφα σχετικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ανακοίνωσε την παραλαβή των εγγράφων λίγο πριν από την ολοκλήρωση της συζήτησης στην Ολομέλεια για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής και έδωσε εντολή στις υπηρεσίες τα κόμματα να έχουν άμεση πρόσβαση να δουν τι περιέχει και πώς μπορούν να τα αξιοποιήσουν στη συζήτηση.

Σύμφωνα με Το Βήμα, οι οικονομικοί εισαγγελείς έστειλαν όλο το υλικό που συνέλεξαν για την αλλοίωση του memory stick, όπου αντιγράφηκε το CD με τη λίστα Λαγκάρντ.

Στο φάκελο περιέχονται οι εξηγήσεις που έλαβαν από τα ξαδέλφια του πρώην υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου, καθώς και το έγγραφο υπόμνημα του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη.

Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και το έγγραφο, στο οποίο καταγράφεται η ακριβής ημερομηνία αντιγραφής του USB, που είναι η 8η Ιουλίου 2011. Στο φάκελο οι εισαγγελείς έχουν περιλάβει και το ίδιο το αντιγραφέν στικάκι.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook