Τελευταία ενημέρωση 12:32

Νεκρός βρέθηκε στην Καλυβιανή Κισάμου ένας 57χρονος Χανιώτης ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο ενώ έκανε ψαροντούφεκο.

Ο 57χρονος έφυγε το πρωί απο το σπίτι του στην συνοικία του Αγ.Ιωάννη στα Χανιά και πήγε στην θαλάσσια περιοχή της Καλυβιανής για ψάρεμα.

Όταν όμως δεν είχε επιστρέψει στην προκαθορισμένη ώρα οι συγγενείς του ανησύχησαν και ενημέρωσαν το λιμεναρχείοτο οποίο ξεκίνησε τις έρευνες στην περιοχή.

Τελικά λίγο πριν τα μεσάνυχτα βρέθηκε η σορός του η οποία διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή και να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 57χρονος που ήταν καθηγητής μαθηματικών, είχε υπηρετήσει παλαιότερα στο ΕΠΑΛ Κισάμου και γνώριζε καλά την θαλάσσια περιοχή όπου ψάρευε συχνά.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος


Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κισσάμου, ότι αγνοείται 57χρονος υποβρύχιος αλιέας στη θαλάσσια περιοχή Καστέλι δυτικά των Χανίων.

Άμεσα προς εντοπισμό του ανωτέρω αναχώρησαν περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και πλωτό περιπολικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ στις έρευνες συμμετείχαν και δύο (02) Α/Κ σκάφη.

Βραδινές ώρες χθες εντοπίστηκε ο αγνοούμενος, χωρίς τις αισθήσεις του, από το Α/Κ «ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ» Ν.Χ. 531, στη θαλάσσια περιοχή Καμινάκι στον κόλπο Κισσάμου.

Ο 57χρονος ανεσύρθη από το Α/Κ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κισσάμου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook