Την πρόθεσή του να μην παραστεί στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Σημίτης στην εφημερίδα Τα Νέα. Ο κ. Σημίτης σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου απάντησε:

\”Όχι βεβαίως, δεν θα παραστώ\”.  Αμέσως μετά αναρωτήθηκε: \”Για ποιον λόγο άλλωστε; Να κάθομαι στην πρώτη σειρά για τις φωτογραφίες;\”.

Ο κ. Σημίτης σύμφωνα με το δημοσίευμα επισήμανε: « Θεωρώ ότι δεν έχω να προσφέρω κάτι με την παρουσία μου»

Μάλιστα στην ολιγόλογη δήλωσή του άσκησε κριτική στην σημερινή ηγεσία του κόμματος λέγοντας χαρακτηριστικά: \”Για να είμαι ειλικρινής, δεν συμφωνώ με πολλά πράγματα από αυτά που γίνονται\”. Ο κ. Σημίτης σημείωσε την ανυπαρξία πολιτικής πρότασης από τη πλευρά του ΠΑΣΟΚ.

Σχολιάζοντας ο κ. Σημίτης την παρουσία του στην Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ πέρυσι σημείωσε: \”Στη Συνδιάσκεψη πήγα γιατί ήθελα με την παρουσία μου να τονίσω την ανάγκη για συνεργασία όλων των δυνάμεων για να διασωθεί η χώρα…\”

 Ο κ. Σημίτης είπε επίσης ότι δεν συμμετέχει στις συζητήσεις που γίνονται για το μέλλον της Κεντροαριστεράς και συμπλήρωσε πως θα πρέπει να κορυφαία στελέχη του κόμματος να στηρίξουν την σημερινή ηγεσία για δύο χρόνια και όταν το ΠΑΣΟΚ ανακάμψει να ξεκινήσουν διαδικασίες αλλαγής ηγεσίας, σε περίπτωση που αυτή η επιλογή θεωρηθεί ως η ιδανικότερη.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook