Με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση διεξάγεται το 2ο Τoυρνουα Μποτσια του ΔΟΠΑΦΜΑΗ απο τη Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου εώς και τη Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013.

Η συμμετοχή των μελών απο όλα τα ΚΑΠΗ του ηρακλείου έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, προσφέροντας χαμογελα, έντονες συγκινήσεις και μοναδικες Στιγμές απόλαυσης για δεκάδες άτομα της τρίτης ηλικίας.

Οι αγώνες διεξάγονται στο γήπεδο της ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ, με τους συμμετέχοντες να εκφράζουν την ευχαρίστηση τους στο Δημο Ηρακλειου και το Δοπαφμαη για την καθίερωση και διεξαγωγή του συγκεκριμένου τουρνουά, το οποίο συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της καθημερινότητας τους.

Τη Τετάρτη διεξήχθησαν τα προημιτελικά, αύριο Πεμπτη θα γινουν οι τελικοί ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να πραγματοποιηθούν τη Παρασκευή οι τελικοί και οι απονομές.

Ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ και αρμόδιος για θέματα αθλητισμού Βαρδαβας Κωνσταντινος ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για το μεγάλο ενδιαφέρον τους, δίνοντας τους την υπόσχεση για τη διεξαγωγη ακόμα περισσότερων εκδηλωσεων ανάλογου περιεχομένου ενώ δε παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του ΔΟΠΑΦΜΑΗ για την ενεργό και καθοριστική συμβολή τους στην προετοιμασία και διεξαγωγή του τουρνουά.