Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων το Ρέθυμνο κατάφερε να σώσει την… παρτίδα και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο εντός έδρας παιχνίδι με τον, αδιάφορο βαθμολογικά, ΠΟΑ. Η ομάδα του Ατσαλένιου όλα έδειχναν ότι θα έφευγε με το «τρίποντο» από την Σοχώρα με το γκολ του Μπαδιεριτάκη στο 76’ αλλά ο Μικρόπουλος στις καθυστερήσεις χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στους γηπεδούχους, που διατήρησαν το προβάδισμα για την παραμονή αλλά η διαφορά από τους διώκτες τους μειώθηκε.

Ματς για γερά-νεύρα έγινε στο Ρέθυμνο με ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά στις δυο εστίες. Μόλις δυο φάσεις καταγράφηκαν στο πρώτο ημίχρονο ενώ και στο δεύτερο πέρα από τα γκολ έγιναν λίγα… πράγματα στην αναμέτρηση. Ο Μπαδιεριτάκης έβαλε μπροστά στο σκορ τον ΠΟΑ στο 76’ και στο 88’ έχασε απίστευτη ευκαιρία για το 0-2. Τον τελευταίο λόγο στο παιχνίδι τον είχε ο Μικρόπουλος, που με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έσωσε το Ρέθυμνο από την ήττα.

 

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

4’ Κόρνερ του Κασσέλα κεφαλιά του Τσακάλη άουτ.

 

21’ Ωραία ομαδική προσπάθεια των παικτών του ΠΟΑ, ο Καπετανάκης «τροφοδοτεί» τον Φραγκιαδάκη, που σουτάρει άουτ.

 

76’ ΓΚΟΛ: Ατομική ενέργεια του Καστελλιανάκη και πλασέ που αποκρούει ο Κιοσσές, αλλά ο Μπαδιεριτάκης σε κενή εστία πλασάρει σωστά για το 0-1.

 

78’ Σέντρα του Τσακάλη, σουτ του Κασσέλα ελάχιστα άουτ.

 

88’ Τραγικό λάθος του Κλαψινού, ο Μπαδιεριτάκης περνάει τον Κιοσσέ και κάνει την κεφαλιά σε κενή εστία αλλά ο γκολκίπερ του Ρεθύμνου μπλοκάρει στην γραμμή σωτήρια.

 

94’ ΓΚΟΛ: Ο Μικρόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ «λυτρώνει» το Ρέθυμνο και ισοφαρίζει σε 1-1.

 

 

 

Ρέθυμνο: Κιοσσές, Δασκαλάκης (78\’ Σπανουδάκης), Τσικαλάς, Κλαψινός, Τσακάλης, Κουρνιανός (69\’ Μπάρκας), Κασσέλας, Μικρόπουλος, Μιχελιδάκης, Μουρτζανός, Ματαραγκάσι (57\’ Χνάρης).

ΠΟΑ: Σινάνης, Βρεττός, Χαλκιαδάκης, Γ. τ Ν. Γιακουμάκης, Μαθιουδάκης, Ανυφαντάκης (72\’ Καστελλιανάκης), Πετράκης, Χατζηανδρέου, Γ. τ Μ. Γιακουμάκης (66\’ Μπαδιεριτάκης), Καπετανάκης (83\’ Χονδρογιάννης), Φραγκιαδάκης.

 

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook