Τοπικές νεφώσεις και αυξημένη υγρασία περιμένουμε το Σάββατο 2 Μαρτίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 5 έως 15 βαθμούς, με τις μέγιστες στα βόρεια να είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες και στα ορεινά από 0 έως 12 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι και σταδιακά μέτριοι μέχρι ισχυροί.

ΧΑΝΙΑ
Συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους ανατολικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αραιές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 3/3, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 15 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις δυτικούς ανέμους ως 7 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Συννεφιά προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 3/3, ο καιρός θα είναι βροχερός, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 3/3, προβλέπεται ασθενής βροχή, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με βροχή, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για την Ιεράπετρα σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 3/3, προβλέπεται ασθενής βροχή, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook