Η Hailey Bieber θα γίνει μαμά και σε λίγους μήνες θα υποδεχθεί με τον σύζυγό της και pop icon Justin Bieber το πρώτο τους παιδί.

Το μοντέλο και επιχειρηματίας μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram που προκάλεσε φρενίτιδα, που περιλαμβάνει φωτογραφίες και ένα κλιπ από την ανανέωση των όρκων τους, στα οποία η Hailey φοράει ένα μακρύ, δαντελένιο λευκό φόρεμα και ένα πέπλο και φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Με τα χέρια του γύρω από την κοιλιά της, ο τραγουδιστής στέκεται πίσω της, ενώ φαίνονται οι βέρες τους.

Στην ανάρτηση που πραγματοποίησε επέλεξε να μην γράψει κάτι για τον ερχομό του μωρού της, πέρα από το να ταγκάρει τον λογαριασμό του συζύγου της.

Αρκετές διασημότητες, μεταξύ των οποίων μέλη της οικογένειας Kardashian-Jenner και η πρώην του Justin, Sofia Richie, έσπευσαν να συγχαρούν το ζευγάρι στα σχόλια, με την ανάρτηση να μετράει μέχρι στιγμής 8,5 εκατομμύρια likes.

Εκπρόσωπος της Hailey Bieber επιβεβαίωσε στο PEOPLE ότι το μοντέλο είναι λίγο περισσότερο από έξι μηνών έγκυος, ενώ ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί το φύλο του μωρού.

Όσο για το όνομα του μωρού, άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, δήλωσε την Πέμπτη στο PEOPLE πως “έχουν βρει ένα όνομα που πιστεύουν ότι είναι τέλειο” και “έχουν επίσης αρχίσει να διακοσμούν το παιδικό δωμάτιο. Ανυπομονούν να γνωρίσουν το μωρό”.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο του 2018 σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης, μόλις δύο μήνες μετά τον αρραβώνα τους. Αργότερα, πραγματοποίησαν μία μεγαλύτερη τελετή μπροστά σε συγγενείς και φίλους, ανταλλάσσοντας όρκους, με φόντο το ηλιοβασίλεμα στο Bluffton της Νότιας Καρολίνας.

Η ανάρτηση της Hailey Bieber

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook