«Η αποτυχία του χθες και του σήμερα θα ανατραπεί μόνον από τους νέους!»

Αυτή ήταν η κυρίαρχη άποψη στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ηρακλειώτη συγγραφέα ,πολιτικού, Οικονομολόγου Μανώλη Δρεττάκη που όπως δηλώνει ο ίδιος «είναι πολύ διαφορετικό από όσα έχω γράψει ως σήμερα».

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου στις 20:00,το Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης οργάνωσε στην αίθουσα «Καστελάκη» του Εμπορικού Επιμελητηρίου, την παρουσίαση του, σε ένα κοινό που ήρθε με κύριο σκοπό να ακούσει και να συνομιλήσει με τον πρώην Υπουργό Οικονομικών.

Για το βιβλίο μίλησαν οι :

κ. Ανδρέας,Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου, Καθηγητής Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
κ. Νίκος Κοπιδάκης, Διευθυντής Εκπαιδευτήριου «ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΝ»

Η συζήτηση που ακολούθησε, χαρακτηρίστηκε από την πολύ ενεργό συμμετοχή του κοινού που κατέθεσε προβληματισμούς και απόψεις στον συγγραφέα. Εκείνος με τη σειρά του στο τέλος της δήλωσε:

«Η εκδήλωση σήμερα ήταν ενδιαφέρουσα. Ο κόσμος που ήρθε, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και ότι πάσχει. Ζητάει κάποια αναπνοή, κάποια ανάσα… Δεν ξέρω αν η εκδήλωση του έδωσε αυτή την ανάσα ελπίζω όμως να διαφώτισε ορισμένες πλευρές αυτού του δράματος που ζούμε σήμερα. Επίσης αν πρόσφερε και κάποια κατεύθυνση για το μέλλον, είναι ελπιδοφόρο γιατί μόνον έτσι η Ελλάδα θα οδηγηθεί σε κάποια αναψυχή. Μόνον έτσι θα επανέλθει σε έναν δρόμο ανάπτυξης, σωστής όμως, με δικαιοσύνη… και έτσι δεν θα επαναληφτούν τα φαινόμενα που έχουμε ζήσει έως σήμερα, δηλαδή με δύο λόγια να αλλάξει ριζικά η Ελλάδα! Αυτό θα το κάνουν μόνο οι νέοι, όχι οι αποτυχημένοι που κυβέρνησαν και κυβερνούν την χώρα!»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook