Ο Ρούβας αν και προηγήθηκε με 0-2 ισοφαρίστηκε σε 2-2 από την Γλυφάδα χάνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς.

Η ομάδα της Γέργερης ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι πιέζοντας από το πρώτο λεπτό και στο 7΄ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, με τον Φουκαράκη.

Οι “κυανόλευκοι” με ανεβασμένη την ψυχολογία από το γκολ συνέχισαν να πιέζουν και στο 18΄ εκαναν το 2-0. Ο Κορδονούρης με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία του Χώνου βάζοντας γερές βάσεις για τη νίκη της ομάδας του.

Τρία λεπτά μετά το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων ο Πατελής έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 3-0 με τους παίκτες της Γλυφάδας να προλαβαίνουν και να απομακρύνουν.

Στο 45΄ η Γλυφάδα διαμαρτύρεται πως η μπάλα πέρασε την γραμμή στην κεφαλιά του Καζαντζή. Ο Παίκτης των φιλοξενουμένων έπιασε την κεφαλιά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και έσκασε στην γραμμή σε μια αμφισβητούμενη φάση.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων είχαμε μια φάση που σηκώνει ακόμη μεγαλύτερη συζήτηση, με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι και τον επόπτη οφσάιτ. Τελικά ο Σταθόπουλος δέχθηκε την υπόδειξη του βοηθού του όμως στην συνέχεια απέβαλε τον Γούτσιο!

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι στο δεύτερο ημίχρονο θέλοντας να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή και μέσα σε 5 λεπτά έφεραν το παιχνίδι στα ίδια. Στο 46΄ Ο Καϊμακαμούδης έκανε το 2-1 και πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στα εναπομείναντα λεπτά η Γλυφάδα έχασε αρκετές ευκαιρίες όμως το σκορ δεν άλλαξε με τον Ρούβα να μένει ικανοποιημένος με το σκορ βάση εικόνας δευτέρου μέρους αλλά σίγουρα και με μια πικρή βάση εικόνας του πρώτου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook