Το \”6 στα 6\” έκανε η Μικτή Παίδων της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου στα Χανιά, με 2-0 κόντρα στην αντίστοιχη Μικτή της Ε.Π.Σ.Χ., ενώ στους Νέους παρά τη νίκη τους με 0-4 οι φιλοξενούμενοι έμειναν στην 2η θέση, αφού την ίδια ώρα το Λασίθι περνούσε νικηφόρα από το Ρέθυμνο με 2-1.

Η σχετική ενημέρωση της ΕΠΣΧ για τα δυο παιχνίδια

Φινάλε με ήττα για τους Παίδες

Με πρωταγωνιστή τον αμυντικό Δραμιτινό η Μικτή Παίδων της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου υποχρέωσε σε εντός έδρας ήττα με 2-0 την αντίστοιχη Μικτή Ομάδα της Ε.Π.Σ. Χανίων.

Οι Παίδες της Ε.Π.Σ.Χ. έχασαν σπουδαία ευκαιρία να προηγηθούν στο 37’ με τον Μαρκάκη, που μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα πλάσαρε άουτ. Στο 49’ το σουτ του Βασιλάκη κατέληξε άουτ και ένα λεπτό μετά ο Βλαντής με τη βοήθεια του δοκαριού απέκρουσε το φάουλ του Δραμιτινού. Ο ίδιος παίκτης όμως στο 54’ σκόραρε με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ιατρούδη. Στο 58’ και πάλι ο Δραμιτινός με εκτέλεση φάουλ πέτυχε το τελικό 0-2. Τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού το φάουλ του Καβράκη στο 70’ που κατέληξε άουτ η μπάλα.

Ε.Π.Σ. Χανίων: Βλαντής, Μαθιουδάκης, Μαρκουλάκης, Ιμέρι, Λαμπάκης, Μαρκάκης, Γιαννακίδης (71’ Κληρονόμος), Κωνσταντινίδης, Αντ. Αμαραντίδης (56’ Καβράκης), Βασιλάκης, Λουβιτάκης (41’ Γ. Αμαραντίδης).
Ε.Π.Σ. Ηρακλείου: Δασκαλάκης, Ψαράκης, Διακάκης, Δραμιτινός, Ξενοκτιστάκης, Ξυλούρης (71’ Αποστολάκης), Σεραφειμίδης, Περδίκης, Κλινάκης, Μακρυγιαννάκης (41’ Ιατρούδης), Μπλεμένος (41’ Βασιλάκης).

Ολοκλήρωσαν με ήττα οι Νέοι

Μόνο στο πρώτο ημίχρονο στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων οι Νέοι της Ε.Π.Σ. Χανίων, που ηττήθηκαν με το βαρύ 0-4 από τη Μικτή Νέων της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου.

Η Μικτή Ομάδα της Ε.Π.Σ.Χ. θα μπορούσε κάλλιστα στο πρώτο 45λεπτο να είχε το προβάδισμα αφού… σπατάλησε αρκετές σημαντικές ευκαιρίες.

Το γκολ του Τσακάνι στο 39’ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, που στην επανάληψη απλοποίησαν τα πράγματα γι’ αυτούς με τα γκολ των Μεταξάκη (61’), Μέμου (72’) και Λεμονιά (74’). Στο 43’ ακυρώθηκε γκολ του Στεφανίδη από το διαιτητή κ. Σταυρουλάκη (Ρεθύμνου) ως επιθετικό φάουλ του Μαραγκουδάκη στον Κασωτάκη.

Φάσεις-γκολ

5’ Σουτ του Τσακάνι αποκρούει ο Κουκάκης
10’ Ατομική ενέργεια του Βαρούχα, σουτ άουτ.
13’ Μπαλιά του Καλανδράνη στον Κακαξυλάκη, που κόβεται την τελευταία στιγμή από τον Προβυδάκη.
14’ Κόρνερ του Ξηράκη κεφαλιά του Μαραγκουδάκη παράλληλα από την εστία η μπάλα.
18’ Ο Καλανδράνης ξεφεύγει από τους αμυντικούς αλλά προλαβαίνει και σταματάει την προσπάθειά του ο τερματοφύλακας Κασωτάκης.
23’ Σέντρα του Κομπογεννητάκη ο Κυδωνάκης μέσα από την περιοχή στέλνει με σουτ τη μπάλα άουτ.
27’ Σουτ του Στρατάκη άουτ.
39’ Ο Τσακάνι αλλάζει τη μπάλα με τον Στρατάκη και με σουτ κάνει το 0-1.
61’ Σουτ του Τσακάνι αποκρούει ο Κουκάκης και ο Μεταξάκης με πλασέ σκοράρει για το 0-2.
72’ Μπαλιά του Στρατάκη στον Μέμο, που με πλασέ κάνει το 0-3.
74’ Σουτ του Κομπογεννητάκη αποκρούει ο Κασωτάκης και στην αντεπίθεση ο Λεμονιάς με πλασέ διαμορφώνει το τελικό 0-4.

Ε.Π.Σ. Χανίων: Κουκάκης, Αμαξόπουλος, Χατζόπουλος, Μαραγκουδάκης, Στεφανίδης, Καλανδράνης, Κυδωνάκης, Ξηράκης (68’ Λιάσκας), Κακαξυλάκης (60’ Σταθινάκης), Κομπογεννητάκης, Αγναντής (57’ Αλκούρτι).
Ε.Π.Σ. Ηρακλείου: Κασωτάκης, Σφακιωτάκης, Νικολάου, Προβυδάκης, Γκέτα, Στρατάκης, Βαρούχας (68’ Μέμος), Τσακάνι, Λεμονιάς, Κρεμασμένος (35’ Πηρουνάκης), Μεταξάκης (75’ Λυδάκης).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook