"Έκρηξη" του βουλευτή Άδωνι Γεωργιάδη, στην εκπομπή "ΣΚΑΪ τώρα", για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Το περιστατικό σημειώθηκε, όταν ο βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε τον δημοσιογράφο για λασπολογία σε βάρος του, με την αναφορά του ονόματός του ως ενός από τους καταθέτες, που περιλαμβάνει η λίστα Λαγκάρντ, που έχει στη διάθεσή της και διερευνά η Προανακριτική Επιτροπή.

"Είστε σε μία εφημερίδα, της οποίας μέτοχος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ που έχει μέλη στην Προανακριτική Επιτροπή έχει στα χέρια του τη λίστα. Ρωτήσατε κάποιο από τα μέλη της Επιτροπής, εάν το όνομά μου είναι στη λίστα;", ρώτησε τον δημοσιογράφο, Γ. Κυρίτση, ο βουλευτής.

"Υπάρχει απόρρητο, δεν μπορούσα να πάω να ρωτήσω την κα Κωνσταντοπούλου εάν είστε ή όχι στη λίστα. Έχει γραφτεί ότι η σύζυγός σας είναι στη λίστα", του απάντησε.

"Σας ερωτώ. θα εγκαλέσετε εμένα, ότι ο πρώην σύζυγός της είναι στη λίστα;", του ανταπάντησε ο κ. Γεωργιάδης, συνεχίζοντας:

"Να μας απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ποια είνια η θέση του, για την περίπτωση του Αλέξη Μητρόπουλου. "Για το θέμα του κ. Αλέξη Μητρόπουλου, ο κ. Κυρίτσης που είναι τόσο ευαίσθητος σε θέματα φοροδιαφυγής, έχει γράψει καμία αράδα;. Τα χαρτιά που παρουσίασε ο κ. Μητρόπουλος, δεν λένε ότι δεν έκανε φοροδιαφυγή, αλλά ότι έχει παραγραφεί".

"Ήταν μία λάσπη του κ. Βαξεβάνη, με την οποία έχω πολύ ανοιχτούς λογαριασμούς από δω και μπρος. Λάσπη σε μένα; Δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου, σε ό,τι αφορά εμένα", δήλωσε.


news247.gr