Κι αυτός συνεχίζει το…βιολί του. Ο λόγος για τον Σήφη Δασκαλάκη, ο οποίος δύο βδομάδες μετά την περίφημη ανάρτηση στο προφίλ του στο facebook για τον αγώνα ΟΦΗ – ΠΑΣ και την πτώση του πυλώνα (Δείτε Εδώ), ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά με πιο επίσημο τρόπο, μιλώντας στον athleticradio και τον Μανώλη Σαρρή.

Ο κρητικός πορτιέρο αναφέρθηκε στον ΟΦΗ και τον κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο. \’\’Αυτό τον αγώνα θα τον πάρει ο κόσμος. Όλα θα πάνε καλά\’\’ δήλωσε ο \’\’Δασκ\’\’, ξεχνώντας (επιδεικτικά η αλήθεια είναι) για μια ακόμη φορά πως ανήκει στο ρόστερ της Βέροιας η οποία έχει τον ίδιο ακριβώς στόχο με τον ΟΦΗ.

Μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατηφορίσει το καλοκαίρι στο Ηράκλειο \’\’το καλοκαίρι και οι μεταγραφές, είναι κοντά\’\’ είπε ο Δασκαλάκης, απατώντας παράλληλα σε εκείνους που σχολιάζουν τις τοποθετήσεις του υπέρ του ΟΦΗ το τελευταίο διάστημα ως σκόπιμες.

\’\’Κάποιοι είπαν και θα πουν ότι τα λέω αυτά γιατί δεν πάει καλά η καριέρα μου και θέλω να ανοίξω πόρτες. Έχω να τους πω, πως τα ίδια έλεγα και πίστευα όταν ήμουν στον Ολυμπιακό (σ.σ. τη χειρονομία με τα τέσσερα δάχτυλα μέσα στους Ζωσιμάδες σε φιλικό των ερυθρόλευκων με τον ΠΑΣ όταν προκάλεσε την οργή των Γιαννιωτών φιλάθλων)\’\’.

Παράλληλα τόνισε πως δεν περίμενε να έχει ο ΟΦΗ αυτή την πορεία στο πρωτάθλημα ενώ θυμήθηκε την περίοδο που αγωνιζόταν στον ΟΦΗ \’94 και τον τότε προπονητή του Γ. Πετράκη. 

flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook