Οι “κιτρινόμαυροι” παρουσίασαν το ίδιο, κακό, πρόσωπο για 45 λεπτά με αποτέλεσμα να μην φτάσει η καλή εμφάνιση της επανάληψης που έφερε και την ήττα. Η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης ήταν τέτοια που ακόμα και όταν ο Εργοτέλης ισοφάρισε, δέχτηκε το δεύτερο γκολ με… την σέντρα!

Πάντως, ο Εργοτέλης έχει δικαιολογημένα παράπονα από τον Μπόρτζαρη που στο 69′ δεν υπέδειξε το πέναλτι σε καθαρή παράβαση όταν ο Ατματζίδης έπαιξε… “βόλεΐ” μέσα στην περιοχή του Εργοτέλη ωστόσο εκείνος έδειξε “παίζετε” συνεχίζοντας το παιχνίδι.

Ο Εργοτέλης ξεκίνησε πολύ νωθρά το παιχνίδι και με τον Γκόγκιτς να παρατάσσει μια 11αδα με πολλές εκπλήξεις αφήνοντας στον πάγκο τους Γκαντιάγκα, Τζανακάκη, Βερπακόφσκις δίνοντας φανέλα βασικού στον 17χρονο Κούτρη και τον Λαμπίν στην κορυφή της επίθεσης!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να περάσει ο Εργοτέλης απαρατήρητος στο πρώτο ημίχρονο όπου δεν έκανε ούτε μια ευκαιρία! Έτσι, η Καλλιθέα δίχως να είναι καλύτερη πήρε το προβάδισμα με το χτύπημα πέναλτι του Ντακόλ.

Στην επανάληψη, ο Σερβοκύπριος τεχνικός άλλαξε την εικόνα του Εργοτέλη περνώντας στο παιχνίδι τους Γκαντιάγκα, Βερπακόφσκις και έτσι οι “κιτρινόμαυροι” ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους.

Ο Εργοτέλης είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 65′ με σουτ του Άγγελου Χαντί. Όμως, οι τάσεις αυτοχειρίας εμφανίστηκαν ΑΜΕΣΩΣ και με την σέντρα η Καλλιθέα σκόραρε με τον Φατί!

Παρά το 2-1, ο Εργοτέλης πίεσε για την ισοφάριση και στο 65′ άγγιξε το 2-2 όταν ο Ρομάνο έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι. Ο Εργοτέλης είχε την κατοχή της μπάλας δίχως όμως να δημιουργεί ευκαιρίες και η τελευταία φάση που έκανε ήταν στο 85′ όταν ο Μιχελής μπλόκαρε εύκολα το σουτ του Βερπακόφσκις.

athleticradio.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook