Μέσα από μια πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης τα Ελληνικά Ταχυδρομεία Ν. Χανίων συγκεντρώνουν παιχνίδια που θα δοθούν σε παιδιά που έχουν ανάγκη από τη βοήθειά μας.

Τα ΕΛΤΑ Χανίων μια επιχείρηση με 185 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και προσφοράς στην χώρα, προσκαλούν το χανιώτικο λαό να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια.

\”Επειδή όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν παιχνίδια…….. μαζί θα βρούμε τον τρόπο να ανθίσουν φέτος το Πάσχα περισσότερα παιδικά χαμόγελα\”! αναφέρουν σε ανακοίνωση καλώντας τον κόσμο να βρεθεί στο Kεντρικό Ταχυδρομείο Χανίων (Περίδου 10) το  ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 08:00 ΕΩΣ 14:00

\”Φέρτε μαζί σας παιχνίδια που τα παιδιά σας δεν χρειάζονται πια. Υπάρχουν παιδιά που τα περιμένουν και τα έχουν ανάγκη.

Φέτος το Πάσχα ας μην μείνει κανένα παιδί χωρίς παιχνίδι. Φέρτε μας τα παιχνίδια που τα παιδιά σας δεν χρειάζονται, ή ένα καινούργιο παιχνίδι, και εμείς θα το παραδώσουμε με τον ταχυδρόμο στο παιδί της οικογένειας που θα μας υποδείξετε ή σε κάποιο παιδί που ήδη γνωρίζουμε ότι το έχει ανάγκη καθώς και σε παιδιά που φιλοξενούνται από φορείς και ιδρύματα Προστασίας και Φροντίδας Παιδιών. Γιατί εμείς είμαστε χρόνια μαζί!\” καταλήγει η ανακοίνωση

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook