Το πρώτο σκέλος της πρώτης φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Παίδων το οποίο είναι χωρισμένο ως γνωστόν σε αρκετούς Ομίλους σε όλη τη χώρα, διεξάγεται αυτό το Σάββατο 20 Απριλίου στα Χανιά. Επί της ουσίας, θα διεξαχθούν οι μισοί αγώνες για τον Όμιλο Κρήτης ενώ οι άλλοι μισοί έχουν προγραμματιστεί για τα τέλη του επόμενου μήνα.

Ο Ν.Ο. Χανίων έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει την πρόκρισή του από το Σάββατο (20/4), καθώς πρόκειται να δώσει τα δύο από τα τρία παιχνίδια της α' φάσης κόντρα στο Πλιτς Πλατς και το Ρέθυμνο. Το πρώτο είναι προγραμματισμένο για τις 11.30 το πρωί και το άλλο για τις 6.30 το απόγευμα. Όσον αφορά τον αγώνα με τον ΟΦΗ, που είναι η τέταρτη ομάδα που παίρνει μέρος στην α' φάση, θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Μαΐου στα Χανιά.

Ο προπονητής της ομάδας Παίδων του Ν.Ο.Χ., Γιάννης Ζαγουράκης, θα έχει στη διάθεσή του πολλά παιδιά, με το στόχο να αποτελεί αφενός η πρόκριση στην επόμενη φάση κι αφετέρου να αποκτήσουν όλα τους εμπειρίες.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Μητράκης, Μπατσάκης, Λαδόπουλος, Κουμπατίδης, Μπιτσάκης, Σταματάκης, Πελέσης, Γαυγιωτάκης, Κουνάκης, Γιαννουδάκης, Γκάσεφ, Βολτυράκης, Μανιουδάκης, Αποστολάκης, Τζουβαδάκης, Τσιστράκης, Παπαμανωλιουδάκης, Γουρνεζάκης, Μαριδάκης, Πατρικάκης, Κλιματσάκης, Μαλινάκης, Σπάχης.

Το πρόγραμμα της α' φάσης:
Σάββατο 20/4 - Κολυμβητήριο Χανίων
11.30 Πλιτς Πλατς-Ν.Ο. Χανίων
18.30 Ν.Ο. Χανίων-Ν.Ο. Ρεθύμνου
19.30 Πλιτς Πλατς-Ν.Ο. Ρεθύμνου

Παρασκευή 24/5 - Κολυμβητήριο Ηρακλείου
20.00 ΟΦΗ-Ν.Ο. Ρεθύμνου

Σάββατο 26/5 - Κολυμβητήριο Ηρακλείου
18.00 ΟΦΗ-Πλιτς Πλατς

Κυριακή 26/5 - Κολυμβητήριο Χανίων
17.00 ΟΦΗ-Ν.Ο. Χανίων


nox.gr