Αυτή την φορά με αφορμή την νέα του δισκογραφική δουλειά “16 Αυτοτελείς Ιστορίες” ήρθε να μας παρουσιάσει μία ταινία μικρού μήκους, η οποία πλαισιώνεται από τέσσερα τραγούδια του album.

Κάθε τραγούδι ισοδυναμεί με μία ιστορία. Το concept περιλαμβάνει ένα ζευγάρι που στην αρχή ζει στο έπακρο τον έρωτά του με τον Νότη Σφακιανάκη να ερμηνεύει “Μη με Ρωτάτε”.

Η ροή των πραγμάτων αλλάζει ριζικά με τον ερμηνευτή να μας τραγουδάει “Έχω αντέξει πολλά” και τον άντρα της υπόθεσης να οδηγάει με μεγάλη ταχύτητα στην παραλιακή, έχοντας στο μυαλό του την φθορά της σχέσης του, η οποία όπως δηλώνει το επόμενο τραγούδι “Δώσε ένα τέλος” έχει φτάσει σε τέλμα με αναμενόμενη άσχημη κατάληξη.

Για τον λόγο αυτό το εν λόγω ζευγάρι απευθύνεται σε ένα group therapy, στο οποίο βρίσκονται κι άλλα “ταλαιπωρημένα” ζευγάρια και ο Νότης Σφακιανάκης είναι ο “από μηναχής θεός” που θα τους δώσει λύση.

Πλέον, η μοίρα του ζευγαριού έχει δρομολογηθεί και ο τραγουδιστής μας το βάζει στο κλίμα ερμηνεύοντας “Δηλώνω Μόνος”.

Την σκηνοθεσία αυτής της μικρού μήκους ταινίας έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Ρήγος και την έφερε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία, μιας και οι θαυμαστές του Νότη θα ικανοποιηθούν και με το παραπάνω. Κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Νότης Σφακιανάκης – 16 Αυτοτελείς Ιστορίες

sfygmosradio

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook