Ευχετήριο μήνυμα για τις γιορτές του Πάσχα στέλνει σε όλους του πολίτες, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κρήτης, Υποστράτηγος Μανώλης Παραβολιδάκης.

Το μήνυμα του κ. Παραβολιδάκη:

Οι Άγιες ημέρες του Πάσχα, περισσότερο συμβολικές από κάθε άλλη γιορτή της Ορθοδοξίας, ας γεμίσουν τις καρδιές όλων μας με ελπίδα και αισιοδοξία, εφόδια απαραίτητα για να αντιμετωπίσουμε με δύναμη και να διαχειριστούμε με αξιοπρέπεια τις σκληρές προκλήσεις της σημερινής πραγματικότητας.

Με συναισθήματα βαθιάς συγκίνησης και ευλάβειας μας αξιώνει η χάρη του Θεού να γιορτάζουμε και φέτος την κορύφωση του Θείου Δράματος.

Παραδειγματιζόμαστε από την αστείρευτη, ανιδιοτελή και αληθινή αγάπη του Χριστού προς τον άνθρωπο, σκύβουμε με ενδιαφέρον προς εκείνους που μας χρειάζονται και ανταποκρινόμαστε στο ολοένα και πιο επιτακτικό κάλεσμα για συνοχή, αλληλεγγύη και ανθρωπιά.

Στις δύσκολες μέρες που ζούμε, η κοινωνία μάς έχει ανάγκη όλους, περισσότερο από ποτέ.

Σε αυτή την ύψιστη στιγμή της χριστιανοσύνης, το αστυνομικό & πολιτικό προσωπικό των Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης, θα βρίσκεται κοντά σε όλους τους πολίτες και ταξιδιώτες του Νησιού, στις πόλεις και στην ύπαιθρο, νύχτα και ημέρα, διασφαλίζοντας το ασφαλές και υγιές εορταστικό περιβάλλον.

Εκφράζω από καρδιάς για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα τις θερμότερες ευχές μου, για υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, χαρά, πρόοδο και προκοπή.

Να είναι η Ανάσταση του Κυρίου επωφελής για όλους πνευματικά και ευλογημένες όλες οι στιγμές της ζωής μας, χωρίς τροχαία ατυχήματα και δυσάρεστα συμβάντα.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!