Υπάρχουν κάποια πράγματα που όταν δεν φαίνονται δεν υπάρχουν. Για παράδειγμα το διπλοσάγονο ή το μικρό σου στήθος. Το κατάλληλο εργαλείο μακιγιάζ- το λατρεμένο σου μπρόνζερ- σε βοηθάει να κρύψεις τις ατέλειες σου, γιατί λοιπόν να μαρτυρήσεις το μυστικό σου; Διάβασε παρακάτω πώς θα δείχνεις θεά με όπλο σου το μπρόνζερ.

Ποιο διπλοσάγωνο; «Κρύψε» και το διπλοσάγονο με τη βοήθεια του μπρόνζερ! Μπορεί να έχεις κάποια κιλάκια παραπάνω ή απλά να έχεις προσωπάκι με μαγουλάκια με συνέπεια το γνωστό σε όλες μας διπλοσάγονο να σε κοιτάζει στον καθρέφτη σου με απορία. Μην ανησυχείς καθόλου αφού και το διπλοσάγωνο θέλει το μπρόνζερ του! Άπλωσε το μπρόνζερ σου στα πλαϊνά του προσώπου κοντά στις ρίζες των μαλλιών φτάνοντας μέχρι το πηγούνι, και το μέικ-απ σου στο κέντρο του προσώπου για να δείχνει το πρόσωπο σου γενικά πιο λεπτό. Στη συνέχεια άπλωσε μέχρι τη βάση του λαιμού σου το μπρόνζερ σου -σε απόχρωση έναν με δύο το πολύ τόνους πιο σκούρο από το μέικ-απ σου- και θα δεις το διπλοσάγονο να εξαφανίζεται.

Για να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση πως τα ζυγωματικά σου είναι ψηλά δεν χρειάζεται παρά να κοιτάξεις στον καθρέφτη, να «ρουφήξεις» τα μάγουλα σου και να δεις ποιο κομμάτι φαίνεται περισσότερο. Τα μάγουλα σου βρίσκονται ακριβώς πάνω από αυτό το κομμάτι. Με ένα πιο σκούρο μπρόνζερ από τον φυσικό τόνο της επιδερμίδας σου ελαφρώς ιριδίζον, άπλωσε απαλά από την γραμμή των μαλλιών σου προς τα ζυγωματικά σου και άπλωσε το μπρόνζερ στο κομμάτι εκείνο που μπαίνει μέσα όταν «ρουφάς» τα μάγουλα σου και όχι στα μάγουλα σου φροντίζοντας να αποφύγεις τις διχρωμίες όσο γίνεται και έχεις έτοιμα να ανορθωμένα ζυγωματικά σου!

Και σου ‘κανε κάτι γωνίες: το να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση ότι έχεις γωνίες στο πρόσωπο σου πλέον γίνεται παιχνιδάκι με το μπρόνζερ σου. Άπλωσέ το στα σημεία εκείνα του προσώπου σου που «αρπάζουν» από τον ήλιο όπως το μέτωπο, η μύτη και τα μάγουλα και δημιούργησε την κατάλληλη σκίαση για να δείχνει το πρόσωπο σου πως έχει γωνίες. Με πολύ απαλές κινήσεις ξεκίνησε απλώνοντας το μπρόνζερ στο μέτωπο και κατέβα προς τη μύτη και τα ζυγωματικά σου και άλλαξε τελείως!

Για να δείχνει μεγαλύτερο το στήθος σου αρκεί να απλώσεις σωστά το μπρόνζερ σου για να κάνεις και το στήθος σου να δείχνει μεγαλύτερο. Θα χρειαστείς ένα μπρόνζερ σε σκούρα απόχρωση για να το απλώσεις στη μέση περίπου του στήθους και ανάμεσα στο στήθος. Άπλωσε καλά το μπρόνζερ για να είναι το αποτέλεσμα όσο πιο ομοιόμορφο γίνεται και προσπάθησε να ακολουθήσεις το φυσικό σχήμα του στήθους ενώ καλά θα κάνεις να απλώσεις καλά με το πινέλο σου ή το σφουγγαράκι.

Με ένα χρώμα τουλάχιστον 1 με 2 τόνους πιο ανοιχτό ή μια ανοιχτόχρωμη σκιά -σε λευκή απόχρωση- και άπλωσε την στο επάνω μισό του στήθους σου και τσέκαρε να δεις πώς δημιούργησες την ψευδαίσθηση πως έχεις μεγαλύτερο στήθος!


womenonly.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook