\’\’O Γιαννόπουλος δεν έβαλε το χέρι στο μέλι\’\’ μ\’ αυτή τη φράση ο πρώην δήμαρχος Αρκαλοχωρίου Χαράλαμπος Γιαννόπουλος απαντά μέσα από το flashnews.gr στις κατηγορίες που του προσάπτονται μετά το πόρισμα των Ορκωτών Λογιστών για κακοδιαχείριση στον πρώην Δήμο που είχαμε αποκαλύψει στις 14 Μαΐου.

\’\’Η δημοτική επιχείρηση ήταν μεικτή δηλαδή περιλάμβανε και έργα και επιχορηγήσεις έγινε λοιπόν μια λάθος καταχώρηση. Κάποια που ήταν σε έργα σε ποσοστό 40% του τζίρου των έργων πήγε στις επιχορηγήσεις από λάθος. Υπάρχει λοιπόν αυτή η οφειλή από λάθος καταχώρηση, η οποία θα πληρωθεί\’\’ δήλωσε ο πρώην δήμαρχος Αρκαλοχωρίου.

Δεν προκύπτει από το πορισμα ότι υπάρχει διασπάθιση δημοσίου χρήματος

Ο κ. Γιαννόπουλος τόνισε πως δε παρευρεθεί ο ίδιος στην αυριανή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (Δείτε Εδώ), αλλά θα τον εκπροσωπήσει ο δικηγόρος του.

Ο πρώην δήμαρχος στις δηλώσεις του στο flashnews.gr έκανε λόγο για πολιτικές σκοπιμότητες, που κρύβονται πίσω από τις αποκαλύψεις για την περίοδο 2006- 2010. \’\’Είναι κανιβαλισμός αυτό που γίνεται σε βάρος μου\’\’ είπε ο κ. Γιαννόπουλος, ενώ ερωτηθείς γιατί έγινε κάτι τέτοιο τώρα είπε με νόημα \’\’έρχονται εκλογές\’\’

flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook