Αν και ο ΑΟΧ έχει πετύχει τον στόχο της παραμονής στην ομάδα αντιμετωπίζουνε με σοβαρότητα τα δυο τελευταία παιχνίδια της χρονιάς, αφού στόχος είναι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα. Στον ορίζοντα για τους «μπλε» υπάρχει το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανηλειακό στον Πύργο, που θα γίνει την Κυριακή (17/4) και στο οποίο όμως θα παραταχθούν με αρκετές βασικές απουσίες.

 Εκτός και ο Γωνιωτάκης

Το έργο των παικτών του Γιώργου Προμπονά κρίνεται δύσκολο γιατί πάνε σε μία έδρα που μόνο ο Βύζας κατάφερε να κερδίσει πριν 2 αγωνιστικές. Ο βαθμός δυσκολίας μεγαλώνει και από τις δεδομένες απουσίες που υπάρχουν.

Ο προπονητής του ΑΟΧ δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τιμωρημένους Τσεσμελή, που αποβλήθηκε με την Ρόδο, Μποχώνη, που συμπλήρωσε κάρτες με τα «ελάφια», Ραπτάκη, ο οποίος εκτίει την 2η και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του, αλλά και τον τραυματία Τεπετό μαζί με τον ανέτοιμο Τσιτλακίδη. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής παρουσιάστηκε και στον Γωνιωτάκη που μετά από σύγκρουση στην προπόνηση της Τετάρτης με τον Συροκάκη υπέστη κάταγμα στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού και θα απουσιάσει κι αυτός από την αναμέτρηση στην πρωτεύουσα της Ηλείας.

Η προετοιμασία για το ματς στον Πύργο θα συνεχιστεί με προπονήσεις μέχρι την Παρασκευή (15/4) ενώ την επόμενη μέρα η αποστολή θα αναχωρήσει από τα Χανιά αεροπορικώς με προορισμό την Αθήνα.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook