Χωρίς να κερδίσει στο Βόλο τη Νίκη Βόλου ο Εργοτέλης κατόρθωσε να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία ένα χρόνο μετά τον υποβιβασμό του, αφού άρπαξε το δώρο του Παναιτωλικού που επικράτησε με 0-2 του Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο.

Οι \”κιτρινόμαυροι\” βρέθηκαν πίσω στο σκορ όμως ισοφάρισαν με το εκπληκτικό γκολ του Βερπακόφσκις.

Οι φάσεις του αγώνα:

5\’ Σέντρα του Σκούφαλη, ο Πίτσος δεν θα διώξει σωστά, όμως ο Αθανασίου σε καλή θέση θα μπλοκάρει τη μπάλα.

10\’ Φάουλ για τον Εργοτέλη με τον Ρομάνο μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, η μπάλα θα περάσει άουτ.

15\’ Σουτ του Κοντοδήμου από πλάγια αριστερά, η μπάλα πάνω απο το δοκάρι του Εργοτέλη.

17\’ Κίτρινη κάρτα στον Μπουχαλάκη για φάουλ.

17\’ Το φάουλ είναι ελάχιστα έξω από την περιοχή του Εργοτέλη από τα δεξιά, την εκτέλεσή του θα αναλάβει ο Κοντοδήμος, ο Σαμαράς θα κάνει την κεφαλιά, για να καταλήξει η μπάλα άουτ, στην καλύτερη φάση των γηπεδούχων.

29\’ Κίτρινη κάρτα στον Ρομάνο για φάουλ στον Πορτουλίδη.

31\’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ! Ο Σκούφαλης θα κάνει εξαιρετική προσπάθεια από δεξιά, θα βγάλει τη σέντρα και ο επερχόμενος Παππάς με σουτ στην κίνηση θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-0.

36\’ Ξαφνικό μακρινό σουτ του Ουέλιγκτον, ο Βούρας θα χάσει τη μπάλα από τα χέρια του, όμως με νέα επέμβαση θα μπλοκάρει.

38\’ Σουτ του Σκούφαλη λίγο έξω απο την περιοχή του Εργοτέλη, η μπάλα λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Αθανασίου.

45+ Κίτρινη κάρτα ο Χατζής.

53\’ Κίτρινη κάρτα στον Γιοβάνοβιτς για χέρι.

56\’ Καλή προσπάθεια για τον Εργοτέλη με τον Μπουχαλάκη από αριστερά, ο οποίος θα περάσει τη μπάλα μέσα στην περιοχή, εκεί όμως ο Χαντί δεν θα μπορέσει να κάνει την προβολή και η μπάλα θα περάσει άουτ.

58\’ Κίτρινη κάρτα στον Πορτουλίδη.

59\’ Κίτρινη κάρτα στον Σαρρή για φάουλ στον Φλίγκο.

63\’ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Εργοτέλη, όταν έπειτα από σέντρα του Τζανακάκη από αριστερά, ο Βερπακόφσκις έκανε τη γυριστή κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε σύριζα άουτ.

71\’ Κίτρινη κάρτα στον Καρατζά για φάουλ στον Χαλκιαδάκη.

75\’ Κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι του Λαλίν, η μπάλα λίγο άουτ.

77\’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Ο Εργοτέλης θα κάνει το 1-1 όταν έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Τζανακάκη από δεξιά, ο Βερπακόφσκις με κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα γκολ. Στη φάση ο Βερπακόφσκις θα δει κίτρινη κάρτα καθώς έβγαλε τη φανέλα του στον πανηγυρισμό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Νίκη Βόλου: Βούρας, Βέρτζος (70\’ Καρατζάς), Σαμαράς, Κοντοδήμος, Ψιάνος, Σκούφαλης, Χατζής, Πορτουλίδης, Κυριάκος, Φλίγκος (61\’ Λαλίν), Παππάς (79\’ Τζιώρας).

Εργοτέλης: Αθανασίου, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Τζανακάκης, Πίτσος, Μπουχαλάκης (76\’ Κοζορώνης), Ουέλιγκτον (46\’ Χαντί), Ρομάνο, Δωματάς (68\’ Χαλκιαδάκης), Γκαντιάγκα, Βερπακόφσκις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook