Κρατούσε καλά κρυμμένη την κατάσταση που επικρατούσε στο εσωτερικό του καταστήματος του ο Ηρακλειώτης ιδιοκτήτης, εστιατορίου στο κέντρο της πόλης. Μόλις το κατάστημα όμως άλλαξε ιδιοκτησία έγινε αντιληπτό αυτό που επικρατούσε στην κουζίνα και τους υπόλοιπους χώρους που δεν ήταν ορατοί από τους πελάτες και υπό κανονικές συνθήκες έπρεπε να...λάμπουν!

Ο νέος ιδιοκτήτης του εστιατορίου, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε μετά από καταγγελία ο ALPHA NEWS 106,2 βρέθηκε μπροστά σε ένα θέαμα που του προκάλεσε σοκ. Κατσαρίδες, ακόμα και ποντίκια έκοβαν βόλτες στην κουζίνα εκεί όπου γινόταν η παρασκευή του φαγητού.

Μάλιστα ο νέος ιδιοκτήτης μετά το σοκ, ειδοποίησε απολυμαντική εταιρεία προκειμένου να καθαρίσει το χώρο από έντομα, τρωκτικά και άλλους οργανισμούς, καθώς δεν επρόκειτο για κουζίνα καταστήματος υγειονομικού (;) ενδιαφέροντος, αλλά για εστία μόλυνσης.

Το ερώτημα είναι, τι γίνεται με τους μηχανισμούς ελέγχου και εάν όντως επιβεβαιώνεται η καταγγελία πως το συγκεκριμένο κατάστημα λειτουργούσε σ' αυτή την κατάσταση.