Δύο αδέλφια ελληνικής καταγωγής διατηρούν στο κέντρο της Βοστώνης ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια των ΗΠΑ. Πώς το μαγαζί της απέκτησε ξαφνικά αυτή τη δημοφιλία; Μια επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα ήταν αρκετή.

Το εστιατόριο ονομάζεται Charlie's Sandwich Shoppe, βρίσκεται στο κέντρο της Βοστώνης και ανήκει στους Κρις και Θανάση Μαντζουρίδη.

Τα δύο αδέλφια έπαθαν πραγματικά σοκ όταν ειδοποιήθηκαν ότι ο Αμερικανός πρόεδρος θα περάσει από το εστιατόριό τους για να τσιμπήσει κάτι πρόχειρο.

Στην αρχή νόμιζαν ότι πρόκειται για κάποιο αστείο. Οταν, όμως, είδαν τους άνδρες της ασφάλειας του Μπαράκ Ομπάμα να μπαίνουν στο κατάστημα προκειμένου να το ελέγξουν εξονυχιστικά, λίγο πριν μπει ο Αμερικανός πρόεδρος άρχισαν να πείθονται.

«Περίμενε υπομονετικά στη σειρά μέχρι να ετοιμάσουμε την παραγγελία του -τσίζμπεργκερ με πατάτες- και άφησε ένα χαρτονόμισμα των 20 δολαρίων για έναν λογαριασμό οκτώ δολαρίων» αναφέρει ο Κρις. Και προσθέτει: «Ο πρόεδρος ήταν χαρούμενος, γεμάτος ενέργεια και ανοιχτός στους άλλους, αφού μίλησε με τους πελάτες μας, χαιρέτισε τον καθένα προσωπικά και δέχτηκε να φωτογραφηθεί μαζί τους».

iefimerida.gr