Παίκτες με τους οποίους είχε συνεργαστεί επιτυχημένα στον Πλατανιά φαίνεται να θέλει στην Παναχαϊκή ο Τίμος Καβακάς.
Ο Γιώργος Λαζαρίδης ενδέχεται να μην είναι ο μοναδικός πρώην \”ερυθρόλευκος\” που θα αγωνιστεί φέτος στην ιστορική ομάδα της Πάτρας. 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο στόχαστρο βρίσκονται ακόμα ο Μάρκος Μαραγκουδάκης και ο Δημήτρης Ραπτάκης. 
Ο πρώτος όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και καιρό δεν υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ενώ ο δεύτερος έχει καταθέσει προσφυγή στην Λάρισα για να μείνει ελεύθερος.
Με βάση το sportfmpatras.gr από την αχαϊκή ΠΑΕ επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για τον Ρεθυμνιώτη επιθετικό. Στο ίδιο δημοσίευμα υπάρχει αναφορά και στον Γιώργο Παληγεώργο, αδερφό του πρώην αρχηγού του Πλατανιά, Χρήστου, αλλά δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον να υπάρχει για τον παίκτη που πρόσφερε τα μέγιστα στα 5 χρόνια παρουσίας του στα Χανιά.
Πάντως Μαραγκουδάκης και Ραπτάκης βρίσκονται στο στόχαστρο και του Α.Ο. Χανιά.
Το δημοσίευμα του sportfmpatras.gr:
\”Ο Μάρκος Μαραγκουδάκης είναι ένας από τους μεταγραφικούς στόχους της Παναχαϊκής, αφού για πρώτη φορά οι ιθύνοντες της ομάδας επιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη.

 

Βέβαια αυτή την ώρα οι συζητήσεις με τον πρώην άσο του Πλατανιά έχουν διακοπεί αφού η ΠΑΕ Παναχαϊκή θεωρεί αρκετά «αλμυρό» το ποσό που ζητάει.

 

Άλλωστε προτεραιότητα των «κοκκινόμαυρων» είναι να ενισχύσουν τα μετόπισθεν και στην συνέχεια να ασχοληθούν με το κέντρο και την επίθεση.

 

Μάλιστα, εκτός από τον Μαραγκουδάκη στο Αχαϊκό στρατόπεδο δεν διέψευσαν το ενδιαφέρον για τον αμυντικό του Ηρακλή Γιώργο Παληγεώργο.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook