Στιγμές τρόμου έζησαν χτες οι επιβάτες ενός αεροσκάφους της Delta Airlines που είχε μόλις απογειωθεί από το διεθνές αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης.

Η καμπίνα γέμισε με καπνό, την ώρα που το αεροσκάφος έπαιρνε ύψος. Αμέσως μετά έπεσαν σε κενό αέρος και έζησαν έντονες αναταράξεις.

Χτες ήταν μία από τις πιο ζεστές ημέρες του χρόνου στη Νέα Υόρκη, γράφει δημοσίευμα της βρετανικής MailOnline.

«Χτες το βράδυ μετά την απογείωση από το JFK συνέβη αυτό… και φρικάραμε όλοι. Πτήση disco-rave» έγραψε ένας επιβάτης που ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στο Reddit.

Ο καπνός στην καμπίνα εμφανίστηκε ενώ το αεροσκάφος ήταν ακόμη στο έδαφος και παρέμεινε και αφότου έφτασε σε κατάλληλο ύψος πλεύσης.

Ο πιλότος αποφάσισε να τους κεράσει μη αλκοολούχα ποτά για να διασκεδάσει την λαχτάρα τους.

Παρότι ο καπνός έφτασε μέχρι το στήθος των επιβατών, δεν ήταν κάτι ανησυχητικό και οφειλόταν στις υψηλές θερμοκρασίες μέχρι και 32 βαθμών Κελσίου που επικρατούσαν στην περιοχή και σε μια δυσλειτουργία στο σύστημα κλιματισμού.

Ο ζεστός αέρας που επικρατούσε έξω από το αεροσκάφος σε συνδυασμό με την πολλή υγρασία και τον κλιματισμό εντός του αεροσκάφους προκάλεσαν το… σύννεφο καπνού που λαχτάρησε τους επιβάτες, προσθέτει το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook