Ο Βάσκο Φερνάντες είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Πλατανιά, με τη χανιώτικη ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του για 2 χρόνια.
Αναλυτικά:
\”Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για δύο χρόνια, με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Βάσκο Φερνάντες.\”

Οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Πλατανιά:

Την επιθυμία του να βοηθήσει τον Πλατανιά να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο, επιτυγχάνοντας τους αγωνιστικούς στόχους του εξέφρασε ο Βάσκο Φερνάντες, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, διετούς διάρκειας.
«Ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα με σοβαρή Διοίκηση. Μου αρέσει πολύ η ομάδα, η πρόοδός της. Μου αρέσει επίσης η περιοχή των Χανίων και του Πλατανιά. Ξέρω ότι η ομάδα του Πλατανιά αναπτύσσεται, εξελίσσεται και θέλω κι εγώ να εξελιχθώ μαζί με την ομάδα ως μέλος της προσφέροντας ό,τι καλύτερο μπορώ. Γι’ αυτό και δεν αποδέχθηκα άλλες προτάσεις που είχα από διάφορες ομάδες της Ευρώπης και ήρθα εδώ, αποδεχόμενος αυτή τη νέα ενδιαφέρουσα πρόκληση».
Ο 27χρονος Πορτογάλος αμυντικός σημείωσε, ακόμη, ότι «στόχος μου είναι να αγωνιστώ σε όλα τα παιχνίδια, να παίξω καλά και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook