Σε μία όμορφη βραδιά στην πλατεία των Περιβολίων ο τοπικός Αθλητικός Όμιλος βράβευσε τους αθλητές των υποδομών του, τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣΧ Γιώργο Βούρβαχη και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Στην εκδήλωση - όπου διασκέδασε τον κόσμο ο Νίκος Μπαλωμενάκης με το συγκρότημά του - παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Αντιδήμαρχοι Μανόλης Κεμεσίδης, Δημήτρης Λειψάκης και ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Βλαζάκης.

Για φωτογραφίες από την εκδήλωση πατήστε ΕΔΩ.

Ο ΑΟΠ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

"Το Δ.Σ.  και οι ποδοσφαιριστές του Αθλητικού Ομίλου Περιβολίων ευχαριστούν θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν, την περασμένη Κυριακή, στην εκδήλωση (Κρητική βραδιά) βράβευσης αθλητών των υποδομών μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να δώσουμε στον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Χανίων και  Αντιπρόεδρο της Ε.Π.Ο  κ.Γεώργιο Βούρβαχη, καθώς και στα μέλη του Δ.Σ. της, για την σχεδόν σύσσωμη παρουσία τους στην εκδήλωση.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ν.Χανίων για την αμερόληπτη παρουσία τους και τους ευχόμαστε καλές διαιτησίες στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τους αγνούς φιλάθλους μας, και όχι μόνο, που με την τεράστια παρουσία τους έδωσαν μια μεγάλη και ουσιαστική βοήθεια στην αθλητική και σχολική νεολαία των Περιβολίων."

Πρώτη προπόνηση στη Μοναχή Ελιά

Στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς, την Τετάρτη (31/07), θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο για τον Α.Ο. Περιβολίων, υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιώργου Σπαράκη.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Αύριο στις 17.30 στο γήπεδο της «Μοναχής Ελιάς» θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου".Λευτέρης Αντωνακάκης