Ο Άρης Σούδας έχει βάλει φέτος ψηλά τον πήχη, αφού στοχεύει τόσο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α\’ ΕΠΣΧ, όσο και σε αυτή του Κυπέλλου Χανίων, ειδικά μετά την γνωστοποίηση ότι ο Κισσαμικός θα μετέχει στο νέο κύπελλο της ΕΠΟ για τις ομάδες της Γ\’ Εθνικής.
Η προετοιμασία για την ομάδα του λιμανιού ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα (29/07), αλλά η επίσημη έναρξη ήταν μία εβδομάδα μετά, οπότε και τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός. Το διάστημα αυτό διεξάγονται διπλές προπονήσεις, το πρωί στην παραλία του Βλητέ και το απόγευμα στο γήπεδο της Σούδας.
Με τον Μανόλη Πηγουνάκη στο \”τιμόνι\”, που γνωρίζει από πρωταθλητισμό, ο Άρης φέτος έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις και αυτό το δείχνουν και οι κινήσεις που έκανε.
Στην ομάδα επέστρεψαν από ΑΟΧ και Κισσαμικό, αντίστοιχα, οι Αντώνης Γαλανάκης και Κώστας Παπαθανασίου. Μετά από αρκετά χρόνια \”έπιασε\” λιμάνι ξανά ο Μάνος Στρατουδάκης, που ήταν εκ των κορυφαίων πέρσι στα Ροδωπού. Αποκτήθηκαν από τον Ίκαρο οι Λευτέρης Μανουσάκης και Ντίνος Ξανθουδάκης, ενώ η μεταγραφική έκπληξη έγινε με την προσθήκη του Στέλιου Παντελακάκη από την νταμπλούχο Χανίων Ιωνία 2000. Ακόμα παίκτες της ομάδας θα πρέπει να θεωρούνται και οι Αλέξης Κουρινάκης και Βαγγέλης Μαριανάκης. Ο πρώτος – που πέρσι στάθηκε άτυχος στο πέρασμά του από τον Κισσαμικό λόγω σοβαρού τραυματισμού – υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία αυτό το διάστημα, ενώ ο δεύτερος επιστρέφει στα Χανιά μετά από αρκετά χρόνια σπουδών στο Λασίθι, όπου αγωνίστηκε σε ΑΟΑΝ, Α.Ε. Λακωνίων και Πύργο Καλού Χωριού.
Συνεργάτης του προπονητή είναι ο Περικλής Δρακάκης, που θα έχει την ευθύνη και για την εκγύμναση των τερματοφυλάκων.
Για φωτογραφίες από την προπόνηση της Δευτέρας πατήστε ΕΔΩ.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook