Από τη στιγμή της ανακοίνωσης της μεταγραφής Λιάγκα - Σκορδά στον ΑΝΤ1 έχει αρχίσει μια έντονη φημολογία σχετικά με το ποιος θα καλύψει το «κενό» τους στην πρωινή ζώνη του Mega.

Ανάμεσα στα ονόματα που ακούστηκαν ήταν και αυτά του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη, που όπως προκύπτει από ανακοίνωση του ίδιου του σταθμού είναι μάλλον ανυπόστατες.

«Σε αντίθεση με όσα λέγονται και γράφονται, χωρίς διασταύρωση, ο Νίκος Μουτσινάς είναι… «δεμένος» με τον Alpha», γράφει το δελτίο τύπου του καναλιού της Κάντζας, θέλοντας να βάλει τέλος στη φημολογία των τελευταίων ημερών.

Διαβάστε το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο ALPHA:

«Νίκος Μουτσινάς - Όπου υπάρχει καπνός δεν υπάρχει απαραιτήτως και φωτιά

Σε μια περίοδο μεγάλης τηλεοπτικής κινητικότητας αλλά και ανυπόστατης φημολογίας περί μετακινήσεων προσώπων της μικρής οθόνης, μη μου… το καλοκαίρι τάραττε!

Θα θέλαμε λοιπόν να σας ενημερώσουμε ότι σε αντίθεση με όσα λέγονται και γράφονται, χωρίς διασταύρωση, ο Νίκος Μουτσινάς είναι… «δεμένος» με τον Alpha με υπογεγραμμένο συμβόλαιο. Μάλιστα, η άκρως επιτυχημένη συνεργασία του παρουσιαστή με τον σταθμό επεκτείνεται, καθώς θα αναλάβει και την παρουσίαση ενός νέου show έκπληξη.

Επίσης, το «Δέστε τους!», όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει με σχετικό δελτίο Τύπου την 1η Ιουλίου, θα επιστρέψει ανατρεπτικό και καυστικό στο νέο πρόγραμμα του Alpha το φθινόπωρο.

Τα καλύτερα έρχονται… Και αυτό δεν είναι φήμη αλλά γεγονός!».

protothema.gr