Αύγουστος, καλοκαιρινή ραστώνη και τηλεοπτικές εξελίξεις να τρέχουν… Μεγάλο θέμα έχει προκύψει με τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την πρωινή εκπομπή του MEGA από Οκτώβρη. Η αναπάντεχη ορφάνια του «Πρωινού mou» έκανε διευθυντές και παρατρεχάμενους να χάσουν το βαπόρι και να βάλουν τα air condition να δουλεύουν στο φουλ.

Η εξεύρεση μιας λύσης που θα καλύψει την τρύπα που άφησαν πίσω τους Λιάγκας – Σκορδά είναι το ζητούμενο και τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά. Όλος ο καλός ο κόσμος έχει περάσει από τη μακροσκελή λίστα του μεγάλου καναλιού, με τα «όχι» να δίνουν και να παίρνουν. «Πάρε πάρε» φωνάζει το κανάλι με τους περισσότερους παρουσιαστές να έχουν «ψωνίσει» ήδη απ΄ αλλού.

Γρηγόρης Αρναούτογλου, Ζέτα Μακρυπούλια, Βίκυ Σταυροπούλου, Μαρία Μπεκατώρου, Ναταλία Γερμανού, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Νίκος Μουτσινάς, Γιώργος Καπουτζίδης, Tατιάνα Στεφανίδου και τα σενάρια διαδοχολογίας -ανακυκλώνοντας επώνυμα πρόσωπα- δεν έχουν τέλος. Παλιά εμμονή της τηλεόρασης η παρελθοντολαγνεία, την οποία δεν λέει να πετάξει από πάνω της, ψάχνοντας για νέα πρόσωπα, άκαυτα και δροσερά -μιας και ο φετινός τηλεοπτικός χειμώνας θα χτυπήσει κόκκινο-. Όχι τίποτα άλλο, είναι και καλοκαίρι και θα μας πέσουν βαριά τόσα ονόματα σερβιρισμένα σε ένα μόνο πρωινό.

Μέχρι στιγμής μόνος σίγουρος στο «Πρωινό mou» είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, του οποίου η ανανέωση συμβολαίου ανακοινώθηκε ως τρόπαιο βαρύ, κερδισμένο με πολύ αγώνα.

Αυτό που λείπει από την ελληνική τηλεόραση είναι ένα διαδραστικό πρωινό, με πολλές και γρήγορα εναλλασσόμενες ενότητες, εύπεπτο και χρηστικό, που θα συνδυάζει την τρέχουσα ενημέρωση με την ποιοτική διασκέδαση. Περισσότερο καθημερινό και προσαρμομένο στις σύγχρονες ανάγκες και όχι επικεντρωμένο στο «ποια φόρεσε τι» και «πώς φτιάχνουμε πικάντικες γαρίδες»… (ούτε αθερίνα δεν δυνάμεθα)

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook