Ο πατέρας του τραγικού θύματος αλλά και η επιβάτιδα του λεωφορείου Γεωργία Παναγιωτοπούλου που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας μιλούν αποκλειστικά στο Newsbomb.gr.

Ο πατέρας κάνει λόγο για συνθήκες που χρήζουν επισταμένης έρευνας, αφού το παιδί, σύμφωνα με μαρτυρίες έπεσε με την πλάτη κατά την συμπλοκή με τον ελεγκτή και δεν πήδηξε να ξεφύγει.

Η αυτόπτης μάρτυρας Γεωργία Παναγιωτοπούλου,  υποστηρίζει, ότι ο ελεγκτής συνεπλάκη με τον νεαρό, ουδέποτε ο 19χρονος πάτησε το μπουτόν ασφαλείας και όπως είχε κολλήσει το θύμα με την πλάτη στην πόρτα, αυτή άνοιξε και ο 19χρονος βρέθηκε από το σχεδόν εν κινήσει τρόλεϊ και πέφτωντας με την πλάτη στο κράσπεδο με τον ελεγκτή από πάνω του.

Το χτύπημα του παιδιού στο πίσω μέρος του κεφαλιού του ήταν σφοδρό και τελικά ...μοιραίο.

Οι καταγγελίες όμως που έγιναν από την αυτόπτη μάρτυρα για την συμπεριφορά του ελεγκτή και προς τους υπόλοιπους επιβάτες είναι πολύ σοβαρές, καθώς όπως υποστηρίζει, έβριζε και τους απειλούσε, ενώ και ο οδηγός σύμφωνα με την ίδια σταμάτησε το όχημα μόνο όταν ο 19χρονος ήδη είχε βρεθεί στο κράσπεδο με ανοιγμένο κεφάλι και νωρίτερα τον έβριζε με ακατανόμαστες εκφράσεις...

Στις φωτογραφίες ο άτυχος νεαρός Θανάσης...

φωτογραφία-3

φωτογραφία

newsbomb.gr