Το Δίκτυο Ανταλλαγών Χανίων διοργανώνει το 39ο ανταλλακτικό του παζάρι την Κυριακή, 1 Σεπτέμβρη 2013 18:00 μμ – 21:00 μμ στο 1ο ΕΠΑΛ, στην οδό Κοραή δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο Χανίων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το δίκτυο ανταλλαγών Χανίων:

Συναλλαγές σε κοινωνικό νόμισμα- ανταλλαγές, καλή παρέα - διάθεση και συντροφικότητα.

Παράλληλα, συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε, φάρμακα, ρούχα για συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη αλλά και τρόφιμα για τη στήριξη του έργου της Κοινωνικής Κουζίνας.

Η αθρόα προσέλευση συμπολιτών μας και την ενεργό συμμετοχή των μελών, οπλίζει συνεχώς τον καθένα από εμάς με ελπίδα αναδεικνύοντας την ανθρωπιά, ως το κυρίαρχο στοιχείο στη ζωή μας μέσα στους δύσκολους καιρούς που βιώνει καθημερινά η ελληνική κοινωνία.

Μόνιμος στόχος μας παραμένει ένα Δίκτυο μέσα από το οποίο ο κάθε άνθρωπος μπορεί να επιβιώνει με αξιοπρέπεια, προσφέροντας κι εκείνος με τη σειρά του αυτό που μπορεί στο διπλανό του αλλά και την κοινωνία.

Όλοι μαζί χτίζουμε ένα κόσμο χωρίς ανταγωνισμό και φθόνο με ανθρώπους πρόθυμους, αυθεντικούς και συνεργάσιμους.

Ένας κόσμος που όχι απλά είναι εφικτός αλλά και υπαρκτός. Ένας κόσμος όπου η ανθρώπινη εκμετάλλευση για το κέρδος δεν έχει θέση και οι ανθρώπινες σχέσεις αποκτούν εκ νέου νόημα.

Κάποτε βρίσκαμε ασφάλεια στα χρήματα Τώρα την αντλούμε από φίλους και την κοινωνία.

Κανένας δεν μπορεί να γίνει πλουσιότερος ή φτωχότερος μέσα στο δίκτυο.

"Η φτώχεια δεν είναι ντροπή. Ντροπή είναι να μην προσπαθείς να ξεφύγεις από αυτή".

Και το κάνουμε όλοι μαζί !!! και Συνεχίζουμε…

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Δίκτυο Ανταλλαγών Χανίων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο http://www.diktyoantallagonxanion.net ή το γραφείο μας Ελ. Βενιζέλου 37 (που στεγάζεται στη Λέσχη για τη διάδοση της Νοηματικής Γλώσσας) κάθε Τρίτη και Πέμπτη 10:00 π.μ.-1:00 μμ και 7:00 μμ -9:00 μμ