Παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη η διοίκηση του Γιούχτα παρέθεσε δείπνο στις αποστολές του Κισσαμικού και του Ρούβα, μετά το τέλος του τουρνουά \”Μαρκομιχελάκειο\”.
Η διοίκηση της χανιώτικης ομάδας ευχαρίστησε με σχετική ανακοίνωση την αντίστοιχη του αρχανιώτικου συλλόγου για την άψογη φιλοξενία.
Αναλυτικά:
\”Μετά το τέλος του τουρνουά «Μαρκομιχελάκειο» η διοίκηση του Γιούχτα παρέθεσε δείπνο στην αποστολή της ομάδας μας, όπως και σε αυτή του Ρούβα, στη γραφική πλατεία των Αρχανών, παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη. Ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στις κρητικές ομάδες. 

Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του Γιούχτα για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας και στα μέλη της διοίκησης, που παρευρέθηκαν στις Αρχάνες, για το «Μαρκομιχελάκειο» τουρνουά. \”

Ανεπίσημο ντεμπούτο Κουμπρόγλου, κορυφαίος ο Ρίζος

Ο Αλέξης Κουμπρόγλου πραγματοποίησε την πρώτη του ανεπίσημη εμφάνιση με τη φανέλα του Κισσαμικού, αφού χρησιμοποιήθηκε για λίγα λεπτά στο δεύτερο 45λεπτο με τον Γιούχτα. Τη διαφορά για την ομάδα των Χανίων έκανε ο πολύπειρος γκολκίπερ Ρίζος, που κράτησε το \”μηδέν\” σε μια φάση στο ματς με τον Ρούβα και αρνήθηκε σε δυο περιπτώσεις το γκολ σε παίκτες του Γιούχτα.
Για φωτογραφίες από το τουρνουά πατήστε ΕΔΩ.

Ρούβας-Κισσαμικός 0-0

Ρούβας: Ντόμπος (33’ Χατζηδάκης), Ανυφαντάκης, Αργυράκης, Τζιράκης, Πετράκης, Κεφαλούκος, Κλωνάρης, Τσιτλακίδης, Πανταζής, Ρουμπάκης (37’ Τζανάκης), Αντωνάκης (8’ Φουκαράκης).

Κισσαμικός: Ρίζος, Παραλίκης, Χολέβας, Ψυχουντάκης, Βαρδάκης, Μπάτζιο, Τζιορτζιόνε, Τσικουδάκης, Κιν, Χατζηλιόντας, Δρακάκης.

Γιούχτας-Κισσαμικός 0-0

Γιούχτας: Χαραλαμπάκης, Ζαμπετάκης, Ιερωνυμάκης, Μαυρίδης, Τασιούλας, Καρβελάς, Μιχελακάκης, Κασσωτάκης, Μαραγκουδάκης, Καστελιανάκης, Μυλωνάς.

Κισσαμικός: Ρίζος, Παραλίκης, Χολέβας, Ψυχουντάκης (30’ Καρβουνιάρης), Γιουρουκάκης, Τζιορτζιόνε, Μπάτζιο, Ανιάνγκμε, Τσικουδάκης (25\’ Κουμπρόγλου), Χατζηλιόντας (30’ Παπακαστρήσιος), Δρακάκης (15’ Μαντζιούνης).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook