Να πάνε στο Παγκρήτιο στάδιο και να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών στο δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι με τον Άρη, κάλεσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Απόστολος Παπουτσάκης του φιλάθλους όλης της Κρήτης μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου. 

«Έπειτα από αρκετό καιρό απευθύνομαι και πάλι σε όλους τους φιλάθλους της Κρήτης. Σε όλους εσάς που υποστηρίζετε τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται φέτος στον Εργοτέλη. Σε όλους εσάς που αναγνωρίζετε ότι σε τούτους τους δύσκολους καιρούς δημιουργούμε κάτι πραγματικά σημαντικό για τον αθλητισμό του τόπου μας.

 Έχουμε περάσει τα μισά της σεζόν και η ομάδα μας βρίσκεται στην άκρως τιμητική πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Στόχος μας είναι να διατηρηθούμε ψηλά μέχρι το τέλος. Στόχος μας είναι να τερματίσει ο Εργοτέλης στην υψηλότερη θέση της ιστορίας του.

 Αυτός ο στόχος μας ενώνει όλους και μας κάνει μια γροθιά! Το ραντεβού είναι για την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο Παγκρήτιο στάδιο. Για να ωθήσουμε όλοι μαζί τους παίκτες μας σε ακόμα μια νίκη. Όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε την Κυριακή. Σας περιμένω όλους».