Άναψε φωτιές η απολογία της κατηγορουμένης, για το 1,5 εκατομμύριο ευρώ που "έκανε φτερά" από τα ταμεία του πρώην δήμου Νεάπολης στο Λασίθι.

Η ταμίας που πέρασε σήμερα το κατώφλι του ανακριτή, ήταν αποκαλυτπική και έδωσε νέες διαστάσεις στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την απολογία της, η ίδια όντως υπεξαίρεσε από το ταμείο χρηματικό ποσό, της τάξεως όμως των 237.000 ευρώ και όχι 1,5 εκατομμύριο.

Όπως ισχυρίστηκε, αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αυτή την πράξη καθώς είχε πάρει δανεικά 50.000 ευρώ από τοκογλύφους για να σπουδάσει το παιδί της στην Ιταλία.

Οι τοκογλύφοι όμως, της ζητούσαν εντόκως, αν τους επιστρέψει 237.000 ευρώ για να εξοφλήσει...

Πού πήγαν τα υπόλοιπα χρήματα που λείπουν;

Υπάρχει ένα τεράστιο κενό που χωρίζει τα 237.000 ευρώ που ισχυρίζεται η ταμίας ότι υπεξαίρεσε, με το 1,5 εκατομμύριο στο οποίο ανέρχεται το έλλειμμα του ταμείου.

Η ταμίας δήλωσε στην απολογία της πως δεν γνωρίζει που πήγαν τα υπόλοιπα χρήματα που λείπουν.

Η υπόθεση παίρνει νέα τροπή μετά την απολογία της γυναίκας βάσει της οποίας διαφαίνεται ότι και άλλοι έβαλαν το δάχτυλο στο βάζο με το μέλι.

Για την υπόθεση κατηγορούνται και άλλα πρόσωπα, ανάμεσα στους οποίους ο πρώην αντιπεριφερειάρχης και δήμαρχος Νεάπολης, Νίκος Καστρινάκης ο οποίος να θυμίσουμε μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 30.000 ευρώ και στη συνέχεια παραιτήθηκε από την αντιπεριφέρεια.

Η ταμίας μετά την απολογία της κρίθηκε προφυλακτιστέα.