Δείγματα από τα ποτά του νυχτερινού κέντρου στο οποίο διασκέδαζε η 15χρονη κοπέλα από το Ρέθυμνο η οποία «έφυγε» από την ζωή ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, έχουν ληφθεί από τις αστυνομικές αρχές και έχουν σταλεί προς εξέταση.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο θάνατός της δεν οφείλεται, σε παθολογικές αιτίες, αλλά ούτε σε κάποια κάκωση και αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις αν και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο θάνατος της άτυχης κοπέλας οφείλεται στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Υπενθυμίζεται πως η τραγωδία που βύθισε στο πένθος την Ρεθυμνιώτικη κοινωνία, άρχισε να εκτυλίσσεται το βράδυ της Μ. Παρασκευής, όταν η ανήλικη βγήκε βόλτα με φίλους της και πήγαν σε νυχτερινό κέντρο.

Έχοντας προφανώς, καταναλώσει αλκοόλ (ενώ απαγορεύεται να προσφέρεται σε ανήλικους), τα ξημερώματα του Μ. Σαββάτου, η 15χρονη, λιπόθυμη διεκομίσθει από τους φίλους της στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Από τους γιατρούς και σύμφωνα με την εξέλιξη της υγείας της, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δυστυχώς όμως η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να καταλήξει ανήμερα του Πάσχα.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook