Ελάχιστα εισιτήρια έχουν μείνει διαθέσιμα για την αναμέτρηση του Πλατανιά με τον Παναθηναϊκό και όπως αναφέρει η \”ερυθρόλευκη\” ΠΑΕ η διάθεσή τους θα πραγματοποιείται σε ειδικό κιόσκι έξω από το γήπεδο Περιβολίων.
Παράλληλα ενημερώνει τους φιλάθλους για τα μέτρα ασφαλείας.
Αναλυτικά:
\”Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι η πώληση των ελάχιστων εισιτηρίων που έχουν απομείνει για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα πραγματοποιείται αύριο, Κυριακή, από τις 18.30 έως τις 20.30, από ειδικό κιόσκι, που θα έχει τοποθετηθεί επί της οδού Ελευθερίας, λίγο πριν από το πρώτο σημείο (ζώνη) προελέγχου της Αστυνομίας, καθώς, όπως είναι γνωστό, η πρόσβαση προς το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων θα επιτρέπεται μόνο στους κατόχους καρτών διαρκείας, εισιτηρίων και προσκλήσεων.

Παράλληλα, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων υπενθυμίζει ότι, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, θα πραγματοποιηθούν «αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους σε δύο ή τρεις ζώνες περιμετρικά του γηπέδου Περιβολίων, ώστε να αποκλειστεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων».

Υπενθυμίζεται, ακόμη, ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων ανακοίνωσε ότι «η προσέλευση των φιλάθλων του Πλατανιά και της φιλοξενούμενης ομάδας θα γίνει μεμονωμένα», ότι «δεν θα επιτραπεί η προσέλευση στο γήπεδο οργανωμένων φιλάθλων», ότι «δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο Περιβολίων φιλάθλου φέροντα πανό ή πλακάτ με υβριστικό/προκλητικό ή αντεθνικό περιεχόμενο, σε ελληνικό ή ξενόγλωσσο κείμενο, καθώς και τα φέροντα στηρίγματα (κοντάρια)», καθώς και ότι «θα αποκλειστεί η πρόσβαση και η είσοδος στο γήπεδο Περιβολίων φιλάθλων που δεν διαθέτουν ονομαστικό ή σφραγισμένο, από το Α.Τ. Χανίων, εισιτήριο για τον εν λόγω αγώνα, καθώς επίσης και όσων βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών».\”

Συλλυπητήρια για Αλημίση

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πρώην προέδρου της ΕΠΟ Σωτήρη Αλημίση εξέδωσε η ΠΑΕ Πλατανιάς.
Αναλυτικά:
\”Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων εκφράζει την οδύνη της για τον θάνατο του πρώην προέδρου της Ε.Π.Ο. Σωτήρη Αλημίση καθώς και τα θερμά της συλλυπητήρια στους συγγενείς και στους οικείους του.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook