Το «φλέγον» θέμα έδω και μήνες για το Ναυτικό Όμιλο Χανίων είναι χωρίς αμφιβολία αυτό με το Κολυμβητήριο Χανίων και με την μη χρησιμοποίηση της 50άρας πισίνας, λόγω της έλλειψης πετρελαίου. Ο ΝΟΧ, με διακρίσεις και μεγάλες επιτυχίες σε όλα τα τμήματα, κινδυνέυει εξαιτίας αυτού του προβλήματος και της μη βοήθειας από την Πολιτεία ακόμα και με «κλείσιμο» της λειτουργίας του όπως αναφέρεται σε επιστολή που έστειλε προς διάφορους φορείς, όπως οι Βουλευτές Χανίων, ο Υπουργός Πολιτσμού κ. Γερουλάνος και Γ.Γ.Α. κ. Μπιτσαξής.

 

Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

 

«Προς : – Βουλευτές Χανίων 

 

   κ. Δαμιανάκη, κ. Βαλυράκη, κ.Κουρουπάκη, κ. Μαρκογιαννάκη

 

            – Δήμαρχο Χανίων κο Μανώλη Σκουλάκη

 

            – Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κοΑπόστολο Βουλγαράκη

 

Κοιν :  – Υπουργό Πολιτισμού κ. Γερουλάνο

 

–  Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Μπιτσαξή

 

            – Ε.Α.Κ. Χανίων

 

            –  Κ.Ο.Ε.

 

–  Μ.Μ.Ε.

 

Παρακολουθούμε τους τελευταίους μήνες με έκπληξη, λύπη και πραγματική απογοήτευση την απαξίωση για τα αθλητικά δρώμενα και τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης μας.

Οι αθλητές μας, μικροί και μεγάλοι, εγκαταλείπουν τον αθλητισμό μη βρίσκοντας ούτε χώρους – πισίνες προπόνησης, ούτε συμπαράσταση από την Πολιτεία στην προσπάθειά τους.

 

Όλοι τρομάξαμε στην είδηση πως λίγα χιλιόμετρα δίπλα μας έναπαιδί 15 χρόνων πέθανε από υπερβολική δόση ΑΛΚΟΟΛ.

 

Εμείς κ. Βουλευτές, κ. Άρχοντες της Αυτοδιοίκησης πού στέλνουμε τα παιδιά μας αφήνοντας τις πισίνες και τα γήπεδα να κλείσουν ;

 

Ο N.O. Χανίων που φέρει τόσο βαριά ιστορία 80 χρόνων στην πλάτη του προσπάθησε, πίεσε, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ, τους τελευταίους μήνες τις εγκαταστάσεις με αγορά πετρελαίου για να λειτουργεί έστω η πισίνα 25 μέτρων.

 

Αξιότιμοι κύριοι εκπρόσωποι της κοινωνίας των Χανίων το Δ.Σ.του Ν.Ο.Χ. ομόφωνα σε συνεδρίασή του στις 27/4 αποφάσισε – μη αντέχοντας άλλη οικονομική επιβάρυνση (με πετρέλαιο κίνησης με τιμή 1,60)  πως αν ως την 30/4/2011 δεν υπάρξει λύση όσον αφορά την ομαλή χρηματοδότηση του κολυμβητηρίου και την κάλυψη με αναγκαία ποσότητα πετρελαίου, να ξεκινήσει κινητοποιήσεις, πλέον δυναμικές με αρχή ανοικτό Διοικητικό Συμβούλιο τη Δευτέρα 2 Μαΐου στις 4.30 το απόγευμα.

 

Ο Ν.Ο.Χ. σας καλεί να συμμετέχετε στο Διοικητικό Συμβούλιο,να γίνετε κοινωνοί των προβλημάτων μας, αρωγοί στο έργο μας κι αν δεν βρεθεί λύση να αναλάβουμε όλοι την ευθύνη που αναλογεί στον καθένα μας για την αναστολή της λειτουργίας των τμημάτων του Ν.Ο.Χ., τουλάχιστον ώσπου οι καιρικές συνθήκες να επιτρέψουν τη λειτουργία της πισίνας 50 μέτρων ή την παροχή πετρελαίου\”.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook