Κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης (ACTTA), η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14.10.2013 στο Ηράκλειο, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Κρήτης, Υποστράτηγο Μανώλη Παραβολιδάκη.

Η χειρονομία αυτή αποτελεί ηθική επιβράβευση της εξαιρετικής προσπάθειας και του ζήλου, που επέδειξε το προσωπικό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης, καθ’ όλο το διάστημα της τουριστικής περιόδου, στον τομέα της ασφάλειας.

Σημειώνεται ότι η ετοιμότητα, η άμεση ανταπόκριση και η αποτελεσματικότητα των αστυνομικών Αρχών, στο διάστημα της καλοκαιρινής περιόδου, είχε σαν αποτέλεσμα να προβληθεί διεθνώς η χώρα μας ως ένας φιλόξενος και κυρίως ασφαλής τουριστικός προορισμός.

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κρήτης, ευχαρίστησε θερμά τον Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης και τόνισε ότι η προσφορά των αστυνομικών Αρχών, στον κρίσιμο τομέα του τουρισμού, αποτελεί επένδυση στον αγώνα που καταβάλλει η χώρα μας για ανάπτυξη και ευημερία.

Τέλος ευχαρίστησε τους αστυνομικούς της Κρήτης για τη σημαντική συνεισφορά τους και υπογράμμισε ότι οι Έλληνες αστυνομικοί, παρά τις όποιες δυσκολίες, επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά, ότι παραμένουν απόλυτα προσηλωμένοι στο καθήκον τους και στην προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook