Η απώλεια ενός παιδιού, είναι από μόνη της μια τραγωδία.

Στην περίπτωση του Σταύρου Αυγερινού, αθλητή της Kentauros Team MMA και νικητή με Knock Out στο Joya Kick Boxing Championship, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με μοτοσυκλέττα, στην οδό Πηνειού, το απόγευμα της Τρίτης, 29 Οκτωβρίου, προστέθηκαν μερικές συγκλονιστικές λεπτομέρειες, που κάνουν αφόρητο τον πόνο για τον πρόωρο χαμό του.

Η πρώτη είναι ότι ο Σταύρος, που γύρισε στο σπίτι με άδεια από την Κύπρο, όπου υπηρετούσε τη θητεία του, είχε πριν από δύο μέρες τα γενέθλιά του και μάλιστα δημοσίευσε στο facebook ευχαριστίες στους φίλους που του ευχήθηκαν διαδικτυακά.

Η δεύτερη ότι η μητέρα του, που είχε ξενητευθεί στη Γερμανία για δουλειά, γύρισε άρον-άρον το βράδυ της Τρίτης για την κηδεία του παιδιού της.

Η τρίτη και πιο συγκλονιστική λεπτομέρεια είναι ότι η πρώτη που έσπευσε στον τόπο του ατυχήματος, για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, ήταν η αδελφή του, που εργάζεται στο παρακείμενο Φαρμακείο. Μάλιστα συνειδητοποίησε ότι επρόκειτο για τον αδελφό της όταν σκούπισε από το πρόσωπό του το αίμα…

Αυτή είναι η τραγική κατάληξη ενός νέου που διψούσε για ζωή κι έχτιζε τα όνειρά του.

Λάτρευε τις μοτοσυκλέττες, τα γρήγορα αυτοκίνητα και το ΜΜΑ, ένα μαχητικό σπορ που συνδυάζει όλες τις μορφές πάλης και πολεμικών τεχνών.

Ο Αυγερινός βιάστηκε να φύγει, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια και τους φίλους του, που δυσκολεύονται να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί και διαδηλώνουν στον τόπο του ατυχήματος, μη ξέροντας τι άλλο να κάνουν για να εξευμενίσουν το κακό.

\"\"

fylarhos.blogspot.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook