Η οικογένεια Τριποδάκη, αλλά και Κισσαμίτες της Αττικής, περιέβαλαν με ζεστασιά την αποστολή του Κισσαμικού, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανελευσινιακό.
Ο κ. Αντώνης Τριποδάκης, γνωστός οινοποιός, παρέθεσε τραπέζι στην αποστολή της Χανιώτικης ομάδας, κάθε μέλος της οποίας πήρε ως δώρο από τη σύζυγό του Κατερίνα Τριποδάκη κρασιά της Οινοποιίας Τριποδάκη. 
Ο Κισσαμικός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί την οικογένεια Τριποδάκη για το δείπνο και τα δώρα που προσέφερε στην αποστολή.
Παράλληλα ευχαριστεί τους Κισσαμίτες για την παρουσία τους στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας, αλλά και τον Πανελευσινιακό για τη φιλοξενία.
Αναλυτικά:

\”Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Αντώνη Τριποδάκη, για το δείπνο που παρέθεσε στην αποστολή της ομάδας μας, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανελευσινιακό, καθώς και τη σύζυγό του κ. Κατερίνα Τριποδάκη, για την προσφορά κρασιών στα μέλη της αποστολής από την Οινοποιία Τριποδάκη. Παράλληλα ευχαριστούμε θερμά τους Κισσαμίτες της Αττικής, αλλά και όσους ταξίδεψαν από τα Χανιά, που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας μας για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι.

Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ευχαριστεί τον Πρόεδρο Γιώργο Γιαλιά και το Δ.Σ. του Πανελευσινιακού για τη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή και τους φιλάθλους της ομάδας μας, στο πλαίσιο της μεταξύ μας αναμέτρησης για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook