Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας του ΟΗΕ για τα Παιδιά, η Amway γιορτάζει φέτος την 10η επέτειο της Παγκόσμιας Εκστρατείας One by One™ για τα Παιδιά με την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού Amway.

Από την Κίνα, την Ευρώπη, έως τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, οι εργαζόμενοι και οι Ιδιοκτήτες Επιχείρησης Amway (ΑΒΟ) συγκεντρώθηκαν σε περισσότερες από 50 χώρες για να βοηθήσουν μη προνομιούχα παιδιά αυτή την ημέρα.

Στην Ελλάδα, οι εργαζόμενοι και οι Ιδιοκτήτες Επιχείρησης της Amway ετοίμασαν πακέτα προϊόντων  οικιακής και προσωπικής φροντίδας τα οποία δόθηκαν στον Εθελοντικό Οργανισμό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο κ. Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Οργανισμού μετά το τέλος της δράσης ανέφερε σε δήλωσή του «Όταν δεν υπάρχουν χρήματα για την αγορά τροφίμων, προϊόντα καθημερινής χρήσης όπως οδοντόκρεμες, απορρυπαντικά και αφρόλουτρα σώματος φαντάζουν πολυτέλεια. Ευχαριστούμε θερμά την Amway που για άλλη μία φορά αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη της ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε με τη δωρεά των σημαντικών αυτών προϊόντων.»

Ο Γενικός Διευθυντής της Amway Hellas, κ. Γιώργος Αποστολόπουλος, δήλωσε σχετικά «Οι εργαζόμενοι και Ιδιοκτήτες Επιχείρησης Amway, είναι περήφανοι που συμμετείχαν σε αυτή την παγκόσμια πρωτοβουλία. Είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχεις σε μια παγκόσμια δράση που έχει στόχο, να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής εκατομμυρίων παιδιών σε όλο τον κόσμο. Μόνο να σκεφτεί κανείς, ότι πριν από μερικές ώρες οι συνάδελφοί μας στην Κίνα δίδαξαν σε ορφανά για την ασφάλεια και την ετοιμότητα αντιμετώπισης καταστροφών, οι συνάδελφοί μας στην Κολομβία μόλις ξεκίνησαν την κατασκευή κατοικιών για άπορες οικογένειες και εμείς εδώ στην Ευρώπη, στηρίξαμε οικογένειες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν βασικά προϊόντα που είναι απαραίτητα για την επιβίωσή τους. Και όλα αυτά συνέβησαν, μέσα σε μία ημέρα!»

Η κ. Κατερίνα Βογιατζή & ο κ. Κωνσταντίνος Καραμάνης, Ιδιοκτήτες Επιχείρησης Amway αισθάνονται προνομιούχοι διότι η επιχείρηση τους τούς παρέχει τη δυνατότητα να αφιερώνουν χρόνο και να βοηθούν τα παιδιά. Όπως ανέφερε η κ. Βογιατζή «Τα προϊόντα της Amway είναι βασικός πυλώνας στην υποστήριξη των αναγκών των παιδιών. Εγώ και ο σύζυγός μου συνεργαζόμαστε με μια εταιρία που είναι δεσμευμένη να στηρίζει την τοπική κοινότητα και αυτό αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της επιχείρησής μας.


Δραστηριότητες της Amway Ευρώπης την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

Η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού έλαβε χώρα σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Νότιας Αφρικής. Ως αποτέλεσμα αυτής της δράσης, οι Ιδιοκτήτες Επιχείρησης Amway και οι εργαζόμενοι της Ευρώπης συγκέντρωσαν περισσότερα από 10.000 πακέτα προϊόντων οικιακής και προσωπικής φροντίδας τα οποία δόθηκαν σε τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις, όπως ορφανοτροφεία, τράπεζες τροφίμων και νοσοκομεία. Για την συσκευασία και τη διανομή των προϊόντων, χρειάστηκαν 2593 ώρες εθελοντικής εργασίας τα οποία θα ωφελήσουν 14.000 παιδιά.

Σχετικά με την Εκστρατεία Amway One by One για τα Παιδιά

H Παγκόσμια Εκστρατεία One by One για τα Παιδιά, επιδιώκει να κάνει τη διαφορά στη ζωή των παιδιών που έχουν ανάγκη. Από το 2003 έως το 2012 η εκστρατεία έχει συνεισφέρει πάνω από 190 εκ. δολάρια προς όφελος 10 εκατομμυρίων παιδιών και οι εργαζόμενοι καθώς και οι Ιδιοκτήτες Επιχείρησης Amway, έχουν προσφέρει περισσότερες από 2,7 εκ. ώρες εθελοντικής εργασίας, με στόχο να κάνουν καλύτερη τη ζωή των παιδιών σε όλο τον κόσμο.  

Σχετικά με την Amway

Η Amway αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες Απευθείας Πωλήσεων στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1959 και με έδρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Amway προσφέρει 450 και πλέον προϊόντα Ομορφιάς, Ευεξίας και Οικιακής Φροντίδας και την επιχειρηματική της ευκαιρία σε περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο.