Ένα από τα πιο διάσημα beach club του κόσμου το Super Paradise της κοσμοπολίτικης Μυκόνου θα ανεβάσει στο «κόκκινο» την διάθεση των επισκεπτών της 1ης τουριστικής έκθεσης GREKLANDPANORAMA, στην Στοκχόλμη. 

Καθημερινά πάρτι και LIVE DJ set από την δυνατή ομάδα του Super Paradise που ξέρει καλά να ανεβάζει τον πήχη της διασκέδασης στα ύψη,με αφορμή την αύξηση των πτήσεων εν’ όψει του 2014. 

H Μύκονος γιορτάζει μαζί με τους Σουηδούς την αύξηση πτήσεων για την ερχόμενη καλοκαιρινή σαιζόν από τους μεγαλύτερους tour operators της χώρας Apollo, Ving και Airtours. 

Το κλίμα κεφιού του διάσημου beach club Super Paradise -που ξεσηκώνει τους χιλιάδες επισκέπτες του νησιού κάθε χρόνο με κορυφαία ονόματα DJs- θα ζωντανέψει με…ρυθμούς παραλίας στην αρένα εκδηλώσεων της έκθεσης. 

Η έκθεση GREKLAND PANORAMA θα φιλοξενήσει πολλαπλές εκδηλώσεις και happenings στο καθημερινό της πρόγραμμα όπως και μεγάλες εκπλήξεις και events.

H GREKLAND PANORAMA διοργανώνεται από την North Events στις 14-16 Φεβρουαρίου 2014 στο εκθεσιακό κέντρο Stockholm Globe Arenas και είναι η πρώτη αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα, τον τουρισμό, την γαστρονομία και τον πολιτισμό της στην Σκανδιναβία (www.panoramagreece.com).