Ήταν να μην πάρει… μπροστά ο Γιάννης Λουκίνας.
Ο \”Λούκι Λουκ\” του Α.Ο. Χανιά μετά το παρθενικό του γκολ στον αγώνα με τον Αχαρναϊκό, όπου χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, φρόντισε να βάλει την… υπογραφή του, και μάλιστα δυο φορές, και στα Μέγαρα.
Με δυο γκολ του 22χρονου φορ (15\’ και 73\’) ο ΑΟΧ συνέχισε την εξαιρετική του πορεία, φεύγοντας από την έδρα του Βύζαντα με τη νίκη με σκορ 2-0, που εδραιώνει τη θέση του στην τετράδα του 1ου ομίλου της Football League. Ήταν η δεύτερη νίκη μέσα σε λίγους μήνες στο ίδιο γήπεδο, αφού είχε προηγηθεί το 2-1 για το Κύπελλο στις 15 Σεπτεμβρίου.

Ο Μουράτ Σεροπιάν έδωσε στο τέλος χρόνο συμμετοχής στον 16χρονο Πάτα, που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Χανιώτικης ομάδας.

Φάσεις-γκολ
13\’ Σουτ του Α. Μαζιώτη άουτ.
15\’ ΓΚΟΛ: Από προσπάθεια του Τσάτσου ο Λουκίνας με πλασέ ανοίγει το σκορ (0-1).
45\’ Ο Λούκιτς αποκρούει το σουτ του Μπουντόπουλου.
64\’ Σουτ του Κοσταντίνοφ από καλή θέση, άουτ.
73\’ ΓΚΟΛ: Με ιδανικό πλασέ ο Λουκίνας διπλασιάζει τα προσωπικά του γκολ, αλλά και της ομάδας του (0-2).

Βύζας Μεγάρων (Γιάννης Τοπαλίδης): Λούκιτς, Δελάρδας, Μανδύλης, Παπαευθυμίου, Γιάντριτς, Μπελέρης (74\’ Κοντούλης), Ζάρκος, Σταμόγιαννος, Αρναρέλης, Μεϊντί (55\’ Ιερ. Μαζιώτης), Α. Μαζιώτης (70\’ Λέκκας).

Α.Ο. Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Μανωλάς, Χατζηισαΐας, Παπατζίκος, Τσάτσος (58\’ Κοσταντίνοφ), Ζντράβκοβιτς, Πάγκαλος (88\’ Πάτας), Λουκίνας, Πότσι (66\’ Τσατσαρής), Μπουντόπουλος

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook