Δεν χωράει ανθρώπινος νους το θράσος και την απανθρωπιά ενός κατοίκου της κοινότητας Μεγαλοχώρι στην περιοχή των Τρικάλων, ο οποίος όρμησε μαινόμενος μέσα στον ιδιόκτητο χώρο συγχωριανών του οπλισμένος με ένα μεγάλο μαχαίρι και έσφαξε εν ψυχρώ το σκύλο τους.

Ο ηλικίας περίπου 40 χρόνων δράστης μπήκε στην αυλή του σπιτιού χωρίς να δώσει την παραμικρή σημασία στα μέλη της οικογένειας, που μπήκαν τρομοκρατημένα στο κτίριο βλέποντάς τον να κραδαίνει το μαχαίρι. Και ενώ εκείνοι τηλεφωνούσαν ανάστατοι στην Αστυνομία, ο εισβολέας ορμούσε κατά πάνω στο άτυχο τετράποδο που δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί.

Με την ψυχή στο στόμα, οι ιδιοκτήτες του σκύλου παρακολούθησαν το δράστη να κατακρεουργεί στην κυριολεξία το ζώο, αγνοώντας τις παρακλήσεις του.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, ήταν πια αργά για το δύστυχο σκύλο. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, όπου ισχυρίστηκε ότι το σκυλί του είχε σπάσει τα νεύρα με τα γαβγίσματά του! Ωστόσο, η δικαιολογία δεν ήταν αρκετή για να μην παραπεμφθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της θανατηφόρας κακοποίησης ζώου.

protothema.gr