Έδρασαν αστραπιαία και ανενόχλητοι, οι άγνωστοι, προς το παρόν, δράστες που σήμερα το πρωί \”ξάφρισαν\” κοσμηματοπωλείο στην Αγ. Βαρβάρα στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την ώρα που οι δράστες \”μπούκαραν\” στο κατάστημα, αυτό δεν βρίσκονταν σε λειτουργία όμως ο ιδιοκτήτης είχε απενεργοποιήσει τον συναγερμό και είχε ανεβάσει τα ρολά. Στη συνέχεια αποχώρησε από το κατάστημα εξαιτίας ενός προγραμματισμένου ταξιδιού και στο κοσμηματοπωλείο θα πήγαινε συγγενικό του πρόσωπο.

\"\"
φωτο από την βιτρίνα του καταστήματος

Όμως σε αυτό το μικρό μεσοδιάστημα οι άγνωστοι  πρόλαβαν και έδρασαν ανενόχλητοι μπαίνοντας  στο χώρο του καταστήματος, αδειάζοντας όλες τις προθήκες με κοσμήματα που βρίσκονται στην βιτρίνα.

\"\"
η πόρτα με εμφανή τα σημάδια από τις έρευνες της σήμανσης για εντοπισμό αποτυπωμάτων

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί από το Α.Τ Αγ. Μύρωνα και ερευνούν την υπόθεση συλλέγοντας στοιχεία για την εξιχνίασή της.

Το έργο των αρχών δυσχεραίνεται καθώς οι κινήσεις των δραστών δεν έχουν καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν στο flashnews.gr, ότι είδαν μια κλούβα η οποία ήταν σταθμευμενη ακριβώς έξω από το κατάστημα και οι δράστες, άγνωστο πόσοι, μέσα σε 5 λεπτά διέρρηξαν το κοσμηματοπωλείο και πήραν τα κοσμήματα, άγνωστης αξίας.

(φωτο αρχείου)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook