Σ' ένα σοβαρό ατόπημα υπέπεσε η γνωστή παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, Όλγα Τρέμη.

Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη συζήτηση για την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, προέτρεψε τον δημοσιογράφο και σχολιαστή, Γιάννη Πρετεντέρη, να δώσει έμφαση στην έκδηλη χαρά του «δραπέτη», ο οποίος έπαιζε το μπαγλαμαδάκι του σε πανηγύρι.

Το πρόβλημα ωστόσο ήταν πως τα πλάνα που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού δελτίου ειδήσεων του σταθμού είχαν βγει από το... χρονοντούλαπο της ιστορίας και συγκεκριμένα από τη δεκαετία του '90, όταν ακόμα ο Χριστόδουλος Ξηρός μπορούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος, καθώς η δράση της 17 Νοέμβρη δεν είχε ακόμα αποκαλυφθεί.

Παρακολουθώντας τα πλάνα η Όλγα Τρέμη δήλωσε πως «οι αρχές του είχαν επιτρέψει μέχρι και να συμμετάσχει σε τοπικό πανηγύρι».

«Αυτό που βλέπουμε τώρα Γιάννη είναι το μπαγλαμαδάκι που παίζει μες στην τρελή χαρά ο Ξηρός γιατί του είχε δοθεί άδεια να πάει και στη γενέτειρά του και να μετάσχει στο τοπικό πανηγύρι. Κοίτα χαρά» σχολίασε.

Την ίδια στιγμή ακόμα και το σούπερ (ο τίτλος στο κάτω μέρος της οθόνης) έγραφε: «Χόρευε και έπινε σε πανηγύρι στην Ικαρία το καλοκαίρι ο Χριστόδουλος», κάνοντας ακόμα δεινότερη τη θέση της τηλεπαρουσιάστριας.zougla.gr