«Ο Φρανσουά Ολάντ γελοιοποίησε τη γαλλική προεδρία, φορώντας κράνος, για να συναντά τα βράδια την ερωμένη του», φέρεται να είπε ο Νικολά Σαρκοζί, σχολιάζοντας την υπόθεση του γάλλου προέδρου. Παράλληλα, έπλεξε το δικό του εγκώμιο, σχετικά με το πως χειρίστηκε τη σχέση του με την Κάρλα Μπρούνι.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Le Canard Enchaine», o πρώην πρόεδρος της Γαλλίας με έντονες φήμες για εξωσυζυγικές σχέσεις, επέπληξε τον Ολάντ για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται την «ανάρμοστη σχέση» με τη Γαλλίδα ηθοποιό, Ζουλί Γκαγέ.

«Φορώντας κράνος και κάνοντας νυχτερινές επισκέψεις για να συναντήσει την Ζουλί Γκαγέ, φαινόταν πολύ γελοίος. Είναι γελοίος ο πρόεδρος», φέρεται να έχει υποστηρίξει ο Σαρκοζί αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτό θα είναι και το τέλος της ηθικής του Ολάντ . 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν ο Σοσιαλιστής πρόεδρος είχε κατηγορηθεί ότι εκμεταλλεύεται την προσωπική του ζωή για πολιτικό όφελος. 

Ο Νικολά Σαρκοζί φέρεται επίσης να έχει κάνει δηλώσεις για τον θαυμάσιο τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε ο ίδιος τη σχέση του με την Κάρλα. 

«Με την Κάρλα, έσπευσα να ξεκαθαρίσω αμέσως τη σχέση μου γιατί πολύ απλά δεν ήθελα να δω στα περίπτερα μία φωτογραφία μας», φέρεται να δήλωσε ο πρώην ένοικος του Μεγάρου των Ηλυσίων. 

Πάντως, αν ο Νικολά Σαρκοζί αποφασίσει να διεκδικήσει εκ νέου τον προεδρικό θώκο στις επόμενες εκλογές, το «Closergate» σίγουρα θα έχει περίοπτη θέση στην «ατζέντα του». 

newpost.gr